Jak uspět na internetu? Díky účinnému SEO!

Chcete uspět se svým webem na internetu? Zaručeným řešením je profesionální SEO (optimalizace pro vyhledávače).

Co je SEO a jak funguje

SEO je vyzkoušený a velmi efektivní způsob, jak přivést zákazníky k vašim produktům, na vaše webové stránky nebo do e-shopů. Profesionální SEO dokáže na základě celé řady dílčích odborných aktivit, jako je SEO audit, SEO analýza, budování zpětných odkazů nebo copywriting, a jejich následné kompletizace zajistit, aby právě vašim stránkám či e-shopům přidělily vyhledávače ty nejvyšší pozice. Být mezi prvními na Googlu nebo Seznamu je bez profesionálního SEO téměř nemožné, zvláště pokud vaše produkty patří mezi často vyhledávané (existuje velká konkurence).

SEO.png

Je opravdu SEO tak důležité?

SEO představuje jeden z nejefektivnějších marketingových nástrojů na světě, neboť zboží nevnucuje, ale naopak přivádí zainteresované zákazníky k vám. Koupěchtivý návštěvník internetu hledá konkrétní produkt a záleží jen na vyhledávačích (robotech), koho mu nabídnou jako prvního a komu prakticky zavřou dveře k úspěchu přidělením neatraktivní pozice někde v druhé či páté desítce. Pouze profesionálové přitom vědí, jak vyzrát na roboty. Amatérů, kteří se domnívají, že dovedou realizovat kvalitní SEO, je celá řada, avšak pouze renomovaná a léty ověřená společnost garantuje úspěch.

Lze získat kvalitní SEO levně & rychle?

Na českém trhu dnes existuje poměrně velký počet SEO agentur, které lákají zákazníky na vidinu snadného úspěchu. Jenže, často se pod lákavou nabídnout skrývá nutnost podepsání dlouhodobých jednostranně nevýhodných smluv. Obecně dále platí, že pokud má být dobrý výsledek opravdu zaručen, nelze se spoléhat na nabídku společností s neprůhlednými cenami, pochybnými produkty a nedostatkem kvalitních referencí.

Proto vznikl historicky první internetový obchod se SEO produkty a službami v České republice. Je provozován renomovanou společností SEO Expert, členem hlavního Sdružení pro internetovou reklamu SPIR. Nabízí velmi levné a expresně zpracované SEO produkty, které opravdu fungují a zakládá si tak na svých nejlepších dlouholetých zkušenostech. SEO obchod mimo jiné vyniká například těmito zajímavými výhodami:

  • Všechny produkty v češtině s doručením elektronickou formou
  • Rychlý garantovaný termín dodání se zárukou vrácení peněz
  • Super nízká cenu produktů díky unikátnímu způsobu prodeje a výroby
  • Placení online (PayPal, platební a kreditní karty, ale i bankovní převod)
  • Bonusy za každý nákup a věrnostní dárky ke každé objednávce
  • Poradenství ZDARMA, můžete využít on-line chat, e-mail či telefon.
 

EXKLUSIVNĚ! Pro prvních 100 čtenářů ŽIVĚ.cz slevový kupón ve výši 300,- Kč: ZIVE300SEO

 

Z čeho se vlastně skládá kvalitní SEO, aby fungovalo?

Špičkové profesionální SEO tvoří řada dílčích specializovaných aktivit. Je riskantní svěřit se amatérům či začátečníkům, kteří se obvykle domnívají, že SEO spočívá jen v rozmístění vhodných klíčových slov do textu. Kvalitní SEO se ale sestává z těchto činností:

Analýza klíčových slov – získáte kvalitní klíčová slova a fráze, která odpovídají vaší nabídce a zároveň jsou často hledána uživateli internetu. Díky tomu budete vědět, na co máte vhodně cílit.

Zpětné odkazy – jeden z pilířů SEO. Odkazy umístěné na cizích kvalitních a relevantních webech či článcích vedou přímo na váš web. Maximálně zvyšují pozice ve vyhledávačích, návštěvnost stránek a popularitu na internetu. Můžete zkusit akční balíček 50 trvalých zpětných odkazů či rozeslání Vašeho PR článku s cílovými odkazy na 60 českých PR portálech a to má svůj cenný efekt.

Copywriting – tvorba textů, které prodávají. Kromě přesvědčivého obsahu také zásadně ovlivňují pozice ve vyhledávačích. Text je jediným zdrojem informací o produktu, proto právě on rozhoduje o prodeji. Můžete si zkusit nechat napsat copywriting 1 stránky.

SEO audit – zhodnotí vaše webovky či e-shop. Odhalí chyby a navrhne řešení pro zvýšení pozic. Zahrnuje efektivní propagaci, kalkulaci efektivnosti a návratnosti investic do SEO. Nyní můžete získat akční SEO audit internetového obchodu za super cenu či výhodný SEO audit webových stránek!

SEO analýza – rozbor klíčových slov, porovnání úrovně optimalizace s konkurencí, analýza překážek pro vyhledávací roboty, rozbor obsahu, struktury a uspořádání webu, rozbor off-page faktorů (zpětné odkazy, registrace do katalogů, sociální sítě). Tvorba kompletního plánu a cen.

SEO správa – dlouhodobá služba rozličných SEO aktivit určená majitelům firemních webů, internetových obchodů a portálů, zaměřených na konverzi s vysokou návštěvností. Maximální zviditelnění webu, zvýšení a udržení návštěvnosti, oslovování cílových skupin, zvyšování počtu objednávek a snižování nákladů na získání zákazníka.

Můžete také využít velmi oblíbených SEO startovacích balíčků pro začátečníky nebo odborných SEO konzultací. Nemusíte být počítačový mág, abyste dosáhli úspěchu na internetu. Stačí nakupovat v SEO obchodě a svěřit získání výsledků profesionálům v oboru! 

Kosiky.png

Kdo je SEO Expert a jeho spokojení zákazníci

SEO Expert s.r.o. se úspěšně zabývá komplexní optimalizací pro vyhledávače na českém i slovenském trhu. Disponuje certifikátem kvality řízení ISO 9001 i certifikacemi Google Analytics a Google Adwords. Mezi jeho spokojené zákazníky patří mj. společnosti ING, Plzeňské městské dopravní podniky, Prvá stavebná sporiteľňa, Canadian Medical Care, Profi Credit či Česko-Slovenská filmová databáze. Pokud jim fandíme, můžete se připojit k jejich fanouškům na síti Facebook.

 

Další článek: Firefox 4: vyšla poslední beta verze

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,