Nejlepší programy | Tipy

Jak stáhnout video z YouTube: 10 nejlepších nástrojů, všechny jsou zdarma

  • Vybrali jsme deset nástrojů pro stahování videa z YouTube
  • Vyberte si aplikaci, doplněk prohlížeč nebo webovou službu
  • Videa z YouTube poté můžete sledovat offline

Proč stahovat videa z YouTube? Hodí se na cesty či do oblastí bez rychlého internetu, bez evropského roamingu či jako záloha pro případ, že by video mohlo z portálu zmizet. Vhod mohou přijít i konverze pro mobilní zařízení a některé nástroje umí stáhnout pouze zvukovou stopu nebo titulky.

Nezapomeňte, že stahování z YouTube je v rozporu s podmínkami Googlu. Oficiálně to je možné jen v případech, kdy to služba výslovně dovoluje nebo kdy máte písemný souhlas Googlu a případného nositele práv.

Youtube Downloader HD: Jednoduché stahování

Aplikace Youtube Downloader HD je zdarma a bez jakýchkoli reklam. Nabízí jednoduché rozhraní, do kterého stačí zkopírovat URL videa a zvolit kvalitu. Volitelně můžete výsledek konvertovat do formátu MP4 pro iPhony, iPady a většinu zařízení s Androidem.

Youtube Downloader HD Youtube Downloader HD

Nástroj dokáže stahovat videa v rozlišení až 4K při 30 a 60 snímcích za sekundu (pouze, pokud je zdroj v tomto formátu). Jestliže zvolíte vyšší rozlišení, než je u daného videa k dispozici, aplikace automaticky zvolí nejvyšší dostupnou variantu. Youtube Downloader HD je k dispozici pro operační systémy Windows, macOS a Linux.

Diskuze (16) Další článek: Pracant s popelnicí. Test robotického vysavače s mopem iRobot Roomba Combo i5+

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,