Sociální sítě | Instagram | Bulvár a vtípky

Influenceři by záviděli: Jennifer Aniston si založila Instagram a síť pod náporem zkolabovala

Americká herečka Jennifer Aniston, kterou můžete znát ze seriálu Přátelé, ale i mnoha celovečerních filmů, si teprve včera založila účet na Instagramu. Den poté už má přes sedm milionů sledujících a její první příspěvek posbíral devět milionů „líbítek“. To jsou čísla, o kterých většina tzv. instagramových influencerů jen sní. Ukazuje se tím, že tradiční celebrity z hereckého světa mají stále daleko silnější vliv, a to až takový, že dokážou i robustní sociální síť rozhodit. 

b5c0ebfb-f72f-430d-810c-ff1ba1604f0d  9367c2f7-c8d8-45cd-bcdf-712873609406
Účet herečky po prvním dni a jednom publikovaném snímku

První publikovaný snímek Jennifer Aniston způsobil chvilkové lokální výpadky Instagramu a nedostupnost jejího profilu. Až na takový nápor síť nebyla připravena. Vlastně se není čemu divit, první fotka totiž ukazuje herečku se zbývající partou ze seriálu Přátelé. Ten je nejsledovanějším seriálem historie, stále je oblíbený po celém světě a má stamiliony aktivních fanoušků. Informace o fotce se tedy velmi rychle rozkřikly.

Herečka zjevně na svůj účet přispívá osobně, což je znát už z první selfie fotografie, která není po technické stránce nijak kvalitní. Externě opečovávané účty celebrit mají zpravidla technicky dokonalé fotografie. Herečka pak reagovala i v komentářích, mimo jiné na vzniklou situaci, kdy byl její účet nedostupný. „Omlouvám se, myslím, že jsem to asi rozbila," napsala ke způsobeným výpadkům. 

Pokud jste fanoušci seriálu Přátelé, na Instagramu jsou kromě Jennifer Aniston i další čtyři představitelé hlavních rolí, konkrétně David SchwimmerCourteney CoxMatt LeBlancLisa Kudrow. Jediný, kdo zatím na Instagramu chybí, je představitel Chendlera Binga, tedy herec Matthew Perry.

Diskuze (16) Další článek: Nová herní konzole od Atari míří do výroby, k dostání bude v březnu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,