iKariéra 2013: veletrh práce pro absolventy technických oborů

Studenti a absolventi se mohou setkat se zaměstnavateli 6. března na již 19. ročníku veletrhu pracovních příležitostí iKariéra 2013. Veletrh proběhne na akademické půdě ČVUT a v Národní technické knihovně v Praze. Zváni jsou především zájemci o techniku a technické obory, kteří zde mohou navázat užitečné kontakty do současného i budoucího profesního života. Veletrh letos přivítá okolo 100 významných firem, mimo jiné Škoda Auto, ČEZ, ČEPS a další. Mediálním partnerem veletrhu je časopis Computer.

Základní informace:

Datum konání: 6. března 2013 od 9.00
Místo konání: Akademická půda ČVUT (FEL, FS, FSv, FIT), Praha 6 - Dejvice a Národní technická knihovna v Praze, Praha 6 - Dejvice
Podrobné informace: www.veletrhikariera.cz

V průběhu dne se můžete těšit na sérii zajímavých prezentací firem na téma nábor zaměstnanců, zvýšení jejich hodnot na trhu práce i pracovních příležitostí v těchto společnostech.

Pokud to máte do Prahy daleko, můžete sledovat celou panelovou diskusi na stránce www.seznamsesfirmou.cz, kde bude možnost rovnou pokládat dotazy účastníkům. Pokud preferujete osobní návštěvu, navštivte veletrh v průběhu března a dubna v Plzni, Zlíně nebo v Brně – podrobné informace o termínech najdete na stránkách veletrhu.

Časopis Computer

V Computeru každý měsíc najdete nejdůležitější informace ze světa počítačů, technologií a internetu. Dva důkladné srovnávací testy odhalí a ocení ty nejlepší produkty na trhu. Praktické tipy a triky vyřeší nejčastější problémy s počítači i telefony. Podrobné návody a tipy vám pomohou využít technologie v každodenním životě.

001.jpg

Časopis za nejvýhodnější cenu získáte na iKiosku. Můžete si vybrat mezi tištěnou a elektronickou verzí.

Doporučujeme také speciální vydání Nejlepší návody, tipy a aplikace pro mobily. Jak si s Androidem usnadnit život.

Další článek: Dell Latitude 10: profi tablet s Windows 8 [video]

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,