I-drive a MP3.com

MP3.com a společnost I-drive vzájemně spojily svoje síly a nabízejí zákazníkům další alternativu ukládání empétrojek na Internetu.
Internetová společnost I-drive, umožňující svým uživatelům ukládat MP3 soubory do vlastních schránek na Internetu, podepsala smlouvu s MP3.com o vzájemné spolupráci a podpoře při šíření legálních MP3 písniček pomocí systému ukládání na Internetu od společnosti I-drive.

I-drive funguje podobně jako spousta jiných služeb, kde zdarma získáte několik MB volného web prostoru na Internetu. Díky MP3.com a I-drive si na I-drive.com můžete vytvořit svůj vlastní privátní účet a schránku, která má obsah 50 MB na MP3 soubory. MP3.com tak přímo nabízí tvorbu umístěnou na svém serveru, která je dostupná zdarma. Je obecně známé, že na web serverech typu Geocities.com jsou soubory MP3 nežádoucí a některé osoby toho také silně zneužívaly. Proto se na těchto serverech stalo trendem, že jsou ihned po uploadování na hostitelský server smazány. I-drive.com není v žádném případě zaměřen na nelegální přesun MP3 na svůj server a tomuto šíření také zabraňuje.

I-drive a MP3.com jsou velmi dokonale provázány. Pokud si vyberete na MP3.com některé písničky či alba, pouhým kliknutím si tyto vybrané písničky můžete přesunout do své vlastní virtuální složky na I-drive do velikosti 50 MB. Tímto se urychlí velká spousta stahování z MP3.com a vyberete si pouze to, o co máte ve skutečnosti zájem. I-drive.com je vskutku velmi rychlý a stahování z něj je bezproblémové.

Registrace nového uživatele je možná také přímo na MP3.com, kde jsou veškeré potřebné informace. Registrace je hotová za pár minut. Pro práci s vaším účtem na I-drive.com jsou k dispozici různé utility, které usnadní stahování MP3 do vaší složky (podle času, zatíženosti sítě atd.). Je možné také vytvářet nekonečné podadresáře MP3, mixy mezi ostatními MP3 soubory a další různé věci pomocí utilit, které jsou k dispozici na I-drive.com.

I-drive a MP3.com pro nově registrované uživatele na stránkách MP3.com připravili velmi zajímavé bonusy ve formě MP3 skladeb a rozšiřujícího prostoru na stahování.

Služba je to vskutku velmi zajímavá a pro uživatele stahující si MP3 hudbu také užitečná. Pokud jste vyznavači podobných služeb, sám můžu potvrdit, že opravdu stojí za to.

Diskuze (1) Další článek: Peltierovy články - staronové chlazení procesorů aneb přetaktování dveře dokořán

Témata článku: , , , , , , , , , ,