Hlasujte pro nejlepší české weby a internetové projekty

Právě probíhá nominační část ankety Křišťálová Lupa 2011. Internetová veřejnost má opět příležitost rozhodnout o nejlepších českých webech a internetových projektech. Do hlasování se můžete zapojit na adrese kristalova.lupa.cz/nominace.

Budeme moc rádi, když i letos podpoříte Živě.cz, nebo další projekty našeho vydavatelství, jako třeba ekonomický deník E15.cz, či užitečného pomocníka pro kuchtíky – web Recepty.cz

Lupa.png

Ukázka, jak může vypadat vaše hlasování v anketě. Chcete-li nominovat více webů v jedné kategorii, klikněte na tlačítko plus.

V nominační části můžete zadávat jakékoli oblíbené weby. Na sklonku léta se nominace uzavřou a vyberou se nejčastější kandidáti v jednotlivých kategoriích. K těm se případně připojí tzv. „divoké karty“ expertního panelu a začne se finálový boj, ve kterém opět rozhoduje svým hlasováním veřejnost. Vítězové ankety budou vyhlášeni na podzim.

Živě.cz získalo již tři Křišťálové Lupy v kategorii specializovaných médií. Mnohokrát děkujeme za přízeň a budeme rádi, když nám dáte hlas i letos.

Hlasování probíhá na kristalova.lupa.cz/nominace.

Další článek: Apple dosáhl svého: Samsung nesmí v EU prodávat tablet Galaxy Tab 10.1

Témata článku: , , , , , , , , , , ,