Hudba, filmy, seriály | HBO GO

HBO GO výrazně zlevňuje. Filmy a seriály v češtině za 129 Kč

Služba HBO GO přišla s výrazným zlevněním. Z původních 199 Kč měsíčně cena spadla na 129 Kč a nejedná se přitom o nějakou časově omezenou akci. Nová cena platí pro nové i stávající předplatitele. A jinak stále platí, že pro nováčky je první měsíc zdarma.

Ke změně došlo kupodivu velmi nenápadně, upozornil na ni filmový web Filmtoro. Nabídka je nicméně platná a uvedená i na oficiálním webu hbogo.cz. Službu si můžete objednat samostatně na webu, nebo vám ji zprostředkuje poskytovatel vaší IPTV (ale pozor, tam se nová cena projeví se zpožděním, nebo třeba vůbec).

HBO GO se na svém webu chlubí knihovnou zahrnující více než 4000 dílů seriálů a 700 filmů, ovšem tato informace už je zastaralá a Filmtoro upozorňuje, že knihovna má aktuálně přibližně 1500 titulů. Na rozdíl od konkurenčního Netflixu nechybí česká podpora, a tak si můžete většinu titulů pouštět s českém znění, nebo alespoň s českými titulky.

Nová nabídka dělá z HBO GO aktuálně nejvýhodnější službu na sledování filmů a seriálů online v Česku. Nabídka je poměrně bohatá a navíc s podporou češtiny. To konkurenční Netflix nebo Amazon Prime mají třeba filmů ještě o něco víc, ale také vyšší cenu a podporu češtiny velmi slabou. Z českých služeb je zde Voyo, Filmbox nebo Obbod, vždy ale s vyšší cenou a slabší nabídkou (mohou však přilákat unikátním obsahem).

Diskuze (84) Další článek: Genealogická firma slibuje, že podle vaší DNA sestaví playlist na Spotify

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,