Paměti

G.Skill začal prodávat DDR4 Trident Z Royal: Mají frekvenci až 4 600 MHz a luxusní design

G.Skill začal prodávat novinku v podobě „královských“ pamětí Trident Z Royal. Jedná se o prémiovou řadu pamětí DDR4 určených pro stolní počítače a hardwarové nadšence.

Paměti jsou vyvedeny ve zlaté nebo stříbrné barvě a disponují hliníkovým chlazením, které je opatřeno RGB podsvíceným krystalickým prvkem. Výsledný efekt působí luxusním dojmem a najde oblibu hlavně u nadšenců hledících na design stolního počítače. Každý modul pak disponuje hned osmi barevnými LED, které jsou plně nastavitelné skrze program základní desky. Zde nenechal G.Skill nic náhodě a slibuje kompatibilitu napříč všemi výrobci základních desek na trhu.

tabulka.PNG

Co se týče kapacity, nabídne výrobce set modulů v kapacitách 16 GB až 128 GB. Ovšem nejrychlejší model s frekvencí 4600 MHz bude k dispozici pouze v provedení 2×8 GB. Časování paměti se bude lišit dle frekvence a kapacity jednotlivých setů a bude začínat na hodnotě CL14 a končit na CL19. Prodej bude zahájen v prosinci tohoto roku, avšak ceny prozatím výrobce neprozradil.

Diskuze (10) Další článek: Google Assistant dostal vychování. Poděkuje za slůvko „prosím“

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,