Fotoexpo 2014 - největší fotografická akce podzimu!

(Inzerce) Druhý ročník veletrhu a festivalu současné fotografie Fotoexpo 2014 bude zahájen v sobotu 18. října 2014 v Národním domě na Vinohradech.

Zažijete audiovizuální projekce za účasti fotografických hvězd, exkluzivní workshopy a tématické stage. Dozvíte se, jak se fotí divoká příroda, svatba nebo automobil. Autoři vám přiblíží téma mikro a makrofotografie, focení pod vodou. Poradí vám, jak si vydělávat focením pro fotobanku nebo reklamní fotografií. Chcete se ve focení zlepšit? Pak vás čeká mnoho specializovaných workshopů o světle, kalibraci, ateliérovém vybavení a postprodukci. I na druhém ročníku potkáte odborníky na mobilní fotografii, Instagram a Cinemagraph.

Vystavovatelé předvedou své žhavé novinky!

Zastavte se v prezentačních prostorách společnosti FUJIFILM a vyzkoušejte si zde s fotografkou Illy Wonka fotoaparáty společnosti FUJIFILM, včetně novinek představených na Photokině. Starší i nové modely si otestujete při kreativním focení portrétu s Illy Wonkou.

IllyWonka4web.jpg

Společnost Nikon přiveze fotoaparáty Nikon D750, Nikon D810, objektivy AF-S NIKKOR a telekonvertory. Western Digital UK na veletrhu představí disk My Passport Wireless, který je pro všechna vaše zařízení. Je určena k ukládání obrázků a souborů ze všech vašich zařízení na tuto přenosnou jednotku. To vše bez nutnosti kabelů nebo internetu. Společnost Mipesa s.r.o. předvede voděodolné, nárazuvzdorné, prachotěsné pouzdro na paměťové karty. Zoner Press představí knihy zabývající se vlastní technikou,  oblíbené "učebnice" fotografických postupů a nebudou  chybět ani publikace věnované teorii nebo moderním a novátorským směrům ve fotografii.

Mipesa-con_memorycard_newstyle_cliffs.1200web.jpgWesternDigital_Wirelessweb.jpg

Bezdrátové řídící jednotky a externí blesky Yongnuo, bezdrátový bateriový strobo blesk n flash  vám nabídne firma Alpre. Kobe představí Fotoobraz i-Frame Home2 pro řešení lifestylové prezentace, fotografie, infopanely i digitální reklamu. Na stánku EKG si vyzkoušíte jednoduchý stylový a víceúčelový popruh Miggo.

4studio.cz_Yongnuo_YN-622C-TX_15web.jpg

V polovině září vyšla nové verze českého fotografického programu pro správu a úpravu fotografií. Návštěvníci festivalu FOTOEXPO se mohou těšit na prezentaci největších novinek verze 17. Na stánku Zoner Photo Studia nebude chybět ani poradna pro práci s programem a možnost si Zoner Photo Studio 17 vyzkoušet.

Speciální akci pro návštěvníky připravila Moje CeWe fotokniha a to poukaz na CEWE FOTOKNIHU mini ZDARMA! Poukaz lze využít i jako slevu 200 Kč na jakoukoliv CEWE FOTOKNIHU z nabídky FOTOLAB.cz.

A to stále není vše. Podrobné informace najdete na www.fotoexpo.cz a facebooku. Předprodej vstupenek zajišťuje Goout.cz

Další článek: Vaio žije, další model po oddělení od Sony připomíná Surface

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,