Fixing Windows: Kéž by takto vypadal Windows 8.2

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 150

Názory k článku

24. 01. 2014 07:20

Tohle vypadá fakt hezky, ale ty zvuky.. Detaily jsou fakt dotažený, čárka pod lištou atd. Prostě krása. Kdyby se to prodávalo, hned bych si to koupil

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
23. 01. 2014 13:21

No, já si myslím, že by mohli přestat blbnout, vrátit se zpět a udělat dva samostatné systémy - Metro a Desktop. Metro by mohlo pracovat na obou platformách (mobil/tablet + PC/desktop), Desktop jen na platformě PC/desktop (i když třeba i na tabletu). Každej by si mohl vybrat, co si nainstaluje. Pokud by někdo měl nainstalovaný systém Desktop a mocí mermo by chtěl Metrovat, je tu pořád ještě možnost virtuální počítače.Jenomže u Microsoftu můžeme těžko očekávat nějakou sebereflexi, oni prostě něco vymysleli, tak je to nejlepší ať se nám to líbí nebo ne a necuknou, i kdyby je to mělo stát sto miliard dolarů.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
22. 01. 2014 14:37

No vypadá to mnohem mnohem lépe než současné osmičky...Určitě bych si zvykl což na současné osmičky asi ne. Určitě ta klasická nabídka je velký plus a v tom metrovském stylu to vypadá dobře... Jen se mě nelíbí nějak ta grafika složek... Je to takový krok zpátky protože ikony byly více barevnější a tady mrd jedna barva a hotovo...působí to divně až dětsky ty ikony...Jinak vzhled těch oken za to palec nahoru...To odsazení hlavního panelu od dolní části plochy vypadá taky pěkně... No je to rozhodně lepší Akorát mám špatné zkušenosti, že dost zákazníkům kteří osmičky vlastní tak jim na tom nejde spousta her... Setkal jsem se s tím třeba u hry FIFA 2012, kdy to hlásilo nějakou knihovnu v osmičkách...To považuju za obrovskou chybu když musím do Windows 8 nainstalovat nebo aktualizovat directx Na sedmičkách se nic takovýho dělat nemuselo a hry šly. Jestli jsou osmičky nějak osekané o hromadu knihoven nebo co a jaký má k tomu microsoft důvod to vážně nechápu

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
22. 01. 2014 13:52

Svůj Win7 upgraduju pouze v případě, že budu mít v nové verzi Windows možnost defaultně používat režim desktop a permanentně vypnout Metro. Do té doby mě Windows nezajímá.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
22. 01. 2014 00:31

Já bych tak rád jednou zase na něco napsal kladný ohlas. Ale ne sorry, nejdu s davem, tohle je z bláta do velký hranatý louže. Poskládat čtverce z metra na desktop je inovace? Jo tak, v detailech je krása.. no, může to tak být, ale většina z předvedeného jsou nepodstatné blbiny.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
21. 01. 2014 21:10

Skvělá práce i ukázka toho, že inovovat nemusí znamenat jenom překopat to současné na něco úplně jiného, ale jde vzít to co už je a vylepšit to. To, co se uživatelům líbilo na W7 spojil s novinkami z W8 vlastním stylem, aniž by narušil původní způsob ovládání a zvyky. Jestli tohle dokázal jeden člověk, pak je otázka, co dělají celé ty skupiny lidí v Microsoftu, které mají na starost návrh prostředí apod. Buď je uživatelé nezajímají a nebo nemají dostatečnou představivost.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
21. 01. 2014 19:33

Kdo potřebuje koupit už nový počítač, tak asi tento článek má zajímavou informační hodnotu o vylepšení osmiček, kdo ale jede na sedmičkách, kde má podporu zajištěnou až do r. 2020, tak tehle článek může s klidem přeskočit ! Pro většinu lidí bude zajímavé, jaké nové OS budou k mání v r. 2020 a to už snad bude Windows 9 nebo možná i Win 10. Je nesmysl vyhazovat peníze za každou edici Windows, když doslouží podpora na jednu edici - teprve potom se bavme, co je nového a co dál za OS.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
21. 01. 2014 17:34

Ještě přidejte jednotné datové backendy pro obě verze aplikací a máte z toho KDE Plasma workspace (pravda verze pro tablety, mobily a televize jsou zatím spíše technical preview).

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
21. 01. 2014 16:04

Stále nechápu tu snahu mít v jednom systému dvě oddělená rozhraní. Mně osobně se nelíbí ani metro v současné podobě, ani alternativní nabídky start (i když je momentálně používám - vyhovují mi o něco víc). Kdyby metro lépe zakomponovali do systému a udělali z něj spíš interaktivní plochu se stále viditelným hlavním panelem a bez tlačítka start, byl by to takový problém? Hledání by mohlo probíhat tak, že by se buď kliklo na prázdné místo na ploše mezi dlaždicemi a začalo psát, nebo po rozbalení pravého postranního panelu (aniž by se musela minimalizovat okna a klikat na plochu). Také bych uvítala například i hromadnou změnu barevného stylu dlaždic, tak, aby to nevypadalo jako dětské omalovánky. Jediné co mi v článku vyhovuje, je idea jednotného správce aplikací, skrz který by se daly vyhledávat a instalovat i desktopové aplikace.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (6)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
21. 01. 2014 15:37

celkem pěkný, toho by měli zaměstnat v redmondu :)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
21. 01. 2014 15:20

Mě se to celkem líbí. Ale kdyby takhle opravdu windows 8.2 vypadal, tak bych měl pocit, že už je to jiný systém. Co se týče vzhledu, tak se mi asi nejvíc líbilo areo windows 7.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
21. 01. 2014 14:40

Vidim, ze je tu kopec mudrlantov, a amaterov grafikov ktori ked je tam kolecko, tak by chceli obdlznik, ked je tam farba, tak by to chceli sede.
pani ked na to mate chodte sa prihlasit do Microsoftu iste vas nalezite ocenia.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
21. 01. 2014 14:24

Nelíbí se mi na tom některé animace a eye-candy featurky. Asi bych umřel, kdybych měl čekat takové století na přepnutí do Metra a zpět jako je to na tom videu. Ale jinak se mi to líbí, rozhodně se mi líbí to poselství zachovat obě rozhraní, ale zároveň je spojit dohromady. Jen mám takový dojem, že vývojářům Microsoftu by to trvalo asi tak dalších deset let něco takového naimplementovat.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
21. 01. 2014 13:56

Jakožto zarytý Ubunťák musím uznat že tohle je mnohem lepší než to co je teď.
Jenže to by si musel někdo z MS vyndat hlavu z prd... aby nad tím začali přemýšlet.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
21. 01. 2014 13:32

mě se to líbí jen částečně, líbí ten koncept, nelíbí se mi notifikační centrum (však tam jsou toastové notifikace), místo toho by mohli vylepšit systém odesílaní toastových notifikací a konečně dát ty nové prvky (nofifikaace, živé dlaždice, atd) i vývojářům z desktopu. Proč by desktopová aplikace nemohla mít živou dlaždici? Sjednocení store je zajímavé, ale jak chcete zbořit dosavadní koncept exe instalátorů na kterých vyrostlo 5 miliard aplikací (odhadovaný počet)? Jistěže by bylo skvělé kdyby se aspoň ty kvalitní objevili ve store a šli instalovat z tama, vývojář by dal seznam úkolů, které doposud dělá exe instalátor, ty by udělal store. Bylo by skvělé kdyby takhle mohli fungovat i desktopové aplikace, čili by získali některé výhody modern ui aplikací, např. běh v sandoboxu. To že bude ikona růžová se minelíbí ani trochu, podívejte se na Windows Phone je celý v barvě kterou nastavíte a jak to vypadá? Růžové RSS, růžové IE, růžový televizní program, no strašné!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
21. 01. 2014 13:22

No asi patřím k nějaké menšině, ale já zkrátka nerozumím ikonám. Pár si jich pamatuju, to jo, ale v programu, který delší dobu nepoužívám zkrátka nevím, co která ikona znamená. Takže potřebuju normální menu s textovými položkami. A i u W7 nemám ve spodní liště ikony ale klasicky názvy programů, tak jako u XP.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
21. 01. 2014 13:11

Chcú urobiť dieru do sveta systémom, ktorý sa vyvíja už cca 20 rokov. Je to smutné ale stále mám pocit že Microsoft chce urobiť dieru do sveta tým čo vymyslí. Mám pocit že závidia Jobsovi (Apple). Proste aj oni chcú ten fame okolo toho že naučili ludí inak vnímať PC's. Tak toto na mňa vplýva. Dnes keď sa pozriete na Windows a jeho zdrojové zložky vidíte tam súbory, ktoré zabezpečujú spätnú kompatibilitu so softvérom postavenom pre iný kernel. Nehovorím že to je zlé ale je to potrebné? Nedá sa to inak? Som len blbý UI/UX návrhár web aplikácií a programátor web aplikácií. Takže moc o tom asi neviem ale selský rozum a troška zamyslenia sa mi jasne hovorí čím starší bude Windows tým horšie to sním bude. MS momentálne hľadá šéfa, riaditeľa, na ktorého je požiadavka aby vedel točiť peniaze nie aby vedel byť vynaliezavý resp. inovatívny. Na to sa dnes nehrá. Hovorím ti svätý Microsoft daj voľnosť svojím zamestnancom a možno sa dočkáme úspechu MS. Takto mám pocit že ich niekto drží na vodítku. Pretože pokus o Modern UI schéma celého systému a prepojenie Touch a Desktop prostredia muselo vzniknúť v hlave niejakého blba. To nemohol byť nápad viacerých!!!! Osobná poznámka k tomu všetkému okolo Windows. Mám za to že najlepšie časy Windowsu už dávno skončili. Osobne by som rád uvítal aby microsoft vytvoril nový tím a začal budovať absolútne nový operačný systém od nuly. Aspoň by sa tým rozšíril trh o moderné aplikácie, spomalil útok na Windows a pretriedil trh od starých WIn aplikácií, ktoré nie vždy boli dôveryhodné. Samozrejme i keď sa môže zdať že Windows je úspešná značka a teda jej úspešnosť sa strieda z roka na rok, odporúčam ju pochovať. Upozorňujem, že to je môj osobný názor a chápem že nie každému sa môže páčiť. Rešpektujem Vaše názory tak ako vy rešpektujete môj.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
21. 01. 2014 12:42

Mně se to moc nelíbí. Jednak je blbost, aby si bfu vybírali preferenci mezi metro a desktopem, ani nevím proč a grafika je zbytečně komplikovaná a vrací se o pár let zpět. Všude samé zbytečné linky, hodně kontrastní ikony pro minimalizaci, zavírání oken, komplikované ikonky user folderu - dokumenty, obrázky atd. Nelíbí se mi ani okraje, které mají metro dlaždice, ten 1px border...vypadá to divně a hlavně to někde je, jinde ne... Ani v tom desktopovém spodním panelu, ale to je asi vše subjektivní. Stávající panel start je mnohem lepší, žádná zbytečná grafika, více prostoru pro ikonu, není odsazený od krajů, takže zabírá méně místa atd. Celý tento koncept přináší jen jednu výhodu = možnost spouštění metro aplikací v okně na desktopu, což bych využil minimálně pro emailového klienta a za to palec nahoru, ale to by doufám přinesl MS i tak.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
21. 01. 2014 12:31

Četl jsem na zahraničních diskuzích, že to bude ještě více napadnutelné než Windows XP, protože tomu bude chybět standardní ochrana, která je ve Windows XP.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
21. 01. 2014 11:22

Podle mě základní problém je v tom, že máme Metro a Desktop a jsou aplikace pro Metro a aplikace pro Desktop. Měla by být vždy jedna aplikace která nabízí dvě uživatelská rozhraní.
Mám NB s dotykovým displejem. Pokud sedím v autobuse nebo večer v posteli, preferuji Metro. Pokud pracuji u stolu a mám připojený externí monitor, klávesnici a myš, preferuju Desktop. Ale proč mám mít dva e-mailové klienty, kteří si stáhnou a uloží každá 2GB e-mailů? Já chci, aby když jsem v prostředí Metro, tak se mi pdf otevírali v Metro Acrobatu nebo po kliknutí na e-mailovou adresu aby se otevřel Metro e-mailový klient, ale když jsem v Desktopu tak aby se otevírali desktopový Acropat a desktopový e-mailový klient.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
21. 01. 2014 11:14

Celkem se mi zamlouvá ten předposlední obrázek Metro aplikace Outlooku na Desktopu.Tak by klidně mohl být redesignován celý desktop.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
21. 01. 2014 11:05

Silenost nad silenost. Ja jsem konzerva a at si rika kdo chce co chce, win 8 a vejs jedine se StartIsBack softem.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
21. 01. 2014 10:15

Co se týče funkčnosti ukázané v návrhu se vyjadřovat nebudu. Ale ten design. Tak ten je příšerný.
Například.
Proč autor nechal hlavní panel průhledný? Pak to vůbec neladí se zbytkem, který je neprůhledný. A co se týče návrhu průkumníka, tak to radši ani komentovat nebudu.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
21. 01. 2014 10:13

Typek se mozna snazil, nerikam ze to v urcitych ohledech nevypada lip nez to co bez ladu a skladu zplacali silenci z Redmondu, nicmene i tak je tam dost oblasti ktere bych osobne udelal uplne jinak. Napr. Start - design a graficke sladeni se zbytkem systemu je jedna vec, prakticky dopad druha. Osobne bych udelal start klasicky bud ve stylu WinXP nebo W7 s tim ze by se dal libovolne resizovat, aby si ho clovek mohl nastavit presne na velikost jaka mu vyhovuje. Zobrazovani metroidnich kachli a widgetu v nejake vyhrazene oblasti v ramci Startu by bylo volitelne. Proste aby se na dane plose zobrazilo pokud mozno co nejvic hodnotnych informaci ktere tam clovek chce dle svych preferenci mit. Takhle se mistem na tech jeho navrzich porad hrozne plytva (zbytecne siroke okraje, viz. obrazek s rozbalenym Startem na lezato).Dalsi a asi nejpodstatnejsi vec - do winu bych dal system virtualnich desktopu. Metro by bylo v ramci jednoho z techto desktopu do ktereho by se clovek mohl prepnout - POKUD BY CHTEL(!!!) A dalo by se nastavit ktery z virt. desktopu ma najet jako prvni, tj. treba 1 = klasicky desktop, 2 = dalsi klasicky desktop, 3 = prazdny, 4 = Metro. Desktopari at si nastavi prvni 1, tabletaci 4. Easy. Urcite lidem necpat nic nasilim a at si sami rozhodnou jak to chteji pouzivat, pricemz prechod mezi prostredima by byl ciste jen na nich. S tim samozrejme souvisi ze Metro aplikace pokud by ji clovek spustil v ramci klasickeho desktopu by musela bezet v okne, s moznosti nejak jednoduse ji prehodit do Metra (= fullscreen).Dvoubarevne Metro-like ikonky - sorry ale tohle je tezky fail, at si o tom kdo chce co chce rika a obhajuje to pokrokem, modernizaci, nebo nebo nevim cim jeste. Jsou a budou s prominutim hnusne jak sloni prdel. Jsem grafik a tohle mi rve oci. Jestli mam neco u dobre aplikace rad tak i to ze je jeji ikonka vymazlena, napadita, vtipna, proste kdyz je videt ze si dal nekdo praci i s takovym drobnym detailem (viz. ikonky aplikaci na jabkounskem appstoru). Diky tomu se mi pak takovy program mezi ostatnima opticky dobre hleda, protoze si jeho ikonku zapamatuju. Zkuste se zorientovat ve vetsim mnozstvi (100+) tech dvoubarevnych hnusu z Metra ktere ve vetsim shluku vypadaji jedna jako druha, to se proste neda. Nez tu nekdo zacne mektat o rychlem vyhledavani pres Start - jo, jasne, tohle jde kdyz mate na nainstalovanych par (15) aplikaci, zkuste si to ale kdyz jich mate v systemu pres 100 (muj pripad). Vsechny jejich nazvy si nezapamatujete ani kdybyste se potento. V tomhle smeru mi po prakticke strance nejlip vyhovuje styl Startu z Win98 (dlouhy jednoduchy seznam s nazvama vedle malych ikonek). Neni to fancy, nevypada to nijak uzasne, ale kdyz chci ve vetsim mnozstvi nainstalovanych programu neco rychle najit a nepamatuju si nazev, neni nic lepsiho. V Metru šmrdlam kachlema se seznamem programu z leva doprava jak silenec a opticke vyhledani neceho mi zabere 5x tolik casu. Pro lidi kteri maji pocitac jako pracovni nastroj, opravdu intenzivne ho pouzivaji a maji v nem nainstalovano hodne programu jsou z hlediska prostredi W8 v soucasne podobe nejhorsi mozna varianta. Vubec se korporatcikum nedivim ze se zuby nehty drzi XP a pokud uz uvazuji o upgradu, tak maximalne na W7.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (7)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
21. 01. 2014 10:11

Ja nevim ale ani takto by me Win8.x nijak nenadchnul.. Pokud se Win 8.2/Win9 rozhodne jit cestou Win8 a jenom to trochu prejedou makeupem tak prome asi zustane moznost jedina a to nechat Win7 dokud nedozijou a pak prejit na OpenSuse nebo Debian..

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (8)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
21. 01. 2014 10:00

Už fakt, kdy dává uživateli na výběr je blbost. Uživatelé nechcou volbu. Uživatelé chcou to co měli před tím. Když dáte uživateli volbu mezi novým a starým, pak ani nemá smysl nové vyrábět, protože 99.99% uživatelů si vybere staré.A Metro, pardon Modern UI, není o stylu ale o platformě. To, že to vypadá stejně jen více uživatele zmate, protože aplikace mezi Metrem a Desktopem jsou pořád naprosto odlišné.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (11)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
21. 01. 2014 09:32

Ohavnost ála ještě větší omalovánky

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
21. 01. 2014 09:27

Líbí se mi, jak se to tu každému líbí, ale pokud by přesně toto vydal Microsoft, tak by to tu každý ztrhal jako přeplácané a zmatené omalovánky a zlaté Windows 8.1.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
21. 01. 2014 09:16

Ty hnusný plochý a příšerně barevný ikony nás vracejí snad až do doby páry.!!!!!!!!!!!!!!!
Takovej hnus!!!!!!!!!!!
Zlatý vzhled Windows 7 a nakonec i XP.
A to prase se ještě otírá o ikony z doby Win95, které i tak jsou lepší než to co je v "HNUSU 8/8.1"

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
21. 01. 2014 09:13

ty animace mi prijdou ponekud dlouhe

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
21. 01. 2014 08:31

S tím store mně docela pobavil. Už vidím, jak společnosti, které prodávají sw v ceně desítek až stovek tisíc dávají svoje produkty do store mezi tisíce těch „RSS čteček“ za dva dolary nebo zadarmo.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (9)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
21. 01. 2014 08:25

W8 opravdu rád nemám - jak to vypadá, jak to funguje. Kdyby byla další verze podle tohoto návrhu, tak bych uvažoval o tom, že je vezmu na milost...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
21. 01. 2014 08:23

Jsem přesvědčen, že k tomuto dojde. Nevím, zda to bude přesně takové, ale určitě příjdou "odpoutané aplikace" a nabídka start.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
21. 01. 2014 07:40

Zaujímavé, že kým tu kopa povinne diskutujúcich MS-idných jedincov sa zubami-nechtami drží Windows 8, svet a najmä výrobcovia sa začínajú vracať späť k sedmičke. Ako napríklad spoločnosť HP. Heslom jej kampane sú slová "Windows 7 je späť" resp. " Windows 7 - naspäť pre veľký záujem!" Pozri napríklad http://www.dsl.sk/article.php...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (14)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
21. 01. 2014 07:33

konečně zlepšení.Jen ty zvuky to je hnus velebnosti :D Pak bych uvažoval o win 8.2 jestli budou takhle vapadat.Lepší počkat .

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
21. 01. 2014 06:06

Jo takhle nějak jsem si to představoval, když jsem o tom prvně slyšel. A pak jsem jen s otevřenou pusou hleděl na to co ten microsoft dokázal vyrobit a jak je to divné a vůbec se to neshoduje s mojí představou. Myslím si že kdyby tohle MS uvedl na Win8 když vyšly, tak by na ně nadávalo mnohem méně lidí.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
21. 01. 2014 02:46

Takový vizionář, jako tenhle pán, co to navrhl, asi mezi dosavadními kandidáty na volné místo ředitele MS není?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
21. 01. 2014 02:02

mě se to nelíbí, nejsem čížek

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (5)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
21. 01. 2014 00:59

To je všechno hezké, že ty metroidní omalovánky doznávají možná zajímavých a prospěšných změn, ale nejvíc mě vadí ztráta soukromí. Už zmiňovaný vyhledávač Windows Search u Win 8.1 odesílá informace NESTYDATĚ o soukromých hledaných věcech z uživatelova počítače do Microsoftu k analýze a bůhvíkamještě - nedivil bych se, kdybyto bylo dále přeposláno do NSA a FBI k posouzení. Jedině vzít nůžky a ustřihnout kabel od internetu, abyste v klidu a nerušeně mohli napsat na počítači soukromý dopis své lásce nebo tetě na Moravu a odeslat ho poštou - to je jistota, že ho nikdo nepovolaný číst nebude !

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (16)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
21. 01. 2014 00:25

Nač ta ironie v úvodu, mně se Windows 8(.1) také líbí. Ale tenhle člověk ukázal, že je to kam posunout, některé nápady by MS určitě mohl rovnou převzít. Dobrá práce, ale jsem zvědavý na skutečnost.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (7)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
21. 01. 2014 00:20

stejnej hnusnej hranatej kočkopes bez radikálních úprav bych to používat nemohl

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
21. 01. 2014 00:20

skvělá práce, od tohohle chlápka by se mohl microsoft učit jak na inovace.. nejvíc se mi líbí ta lišta na klasickém desktopu, jak je trochu odsazená od okraje a má ten tenký spodní použek, to je prostě dokonalé!!! detaily dělají své.. thumbs up :)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor