Fitt360 nasadíte na hlavu a natočí všechno kolem

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 4

Názory k článku

avatar
18. 02. 2018 12:54

Zajímavý nápad pro handicapované lidi, kteří se takto mohou dostat i tam, kam by jinak neměli přístup. Možná bych viděl výborné využití i při kamerování nejen domácího XXX videa, i leckterý profík asi zaplesal. Co umístění na dron - šlo by to, umím si představit mnoho skvělých a neokoukaných "průletů".
> Určitě je nesmysl celodenní kamerování (výdrž baterie, komfort), ale věřím, že se najde hodně infantilních či jednodušších jedinců, co se budou chtít pochlubit s jejich bezvýznamnými denními zážitky (nezřídka pod vlivem) na FB, YT či jiné soc. síti. Asi každý tuší, že tato možnost je mi vzdálená, ale zakazovat bych si to nikomu nedovolil. A proč je mi vzdálená klidně uvedu, připadá mi neslušné (nevhodné), aby mě cizí lidé, obtěžovali svým běžným životem, případně dokonce, nějakými se mnou nesouvisejícími intimitami, rodinnými záležitostmi. Takovéto žadonění o pozornost a vnucování se je mi proti srsti.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět

Napřed mimo téma:
Vážená redakce nedá mi nevyjádřit se k těm videím. Když už si před ně i za ně nalepíte reklamu, která podle mě nemá co dělat na videích, jejichž nejste autoři (dávejte si reklamy na svoje videa a na svoje stránky, ale ne na cizí videa). Navíc reklamu která se nedá nijak ovládat - ztlumit, posunout, přeskočit po pár vteřinách. Jsem nucen sledovat 30s hloupou reklamu na Ford. Co víc, když si chci pustit druhé video, spustí se ta samá reklama a začne hrát paralelně i v tom druhém okně, kde skončilo první video - opět bez možnosti aspoň ztlumit.
Opravdu si myslíte, že když mi to stejné video ukážete 1000x, že si ten Ford koupím? Ne, ještě víc si k němu vypěstuju averzi. Už aby Chrome zatrhl i podobné reklamy...K produktu:
na první pohled fajn nápad. Akorátže to chce číst mezi řádky. S tím nahráváním celého denního života to asi nebude tak žhavé, když to vydrží nahrávat <90 minut a pak někde do nabíječky (na 2h dle specifikací). Spojení těch tří snímků se dle náhledových videí taky absolutně nedá srovnat třeba s Google Earth. Divně se to prolíná a zkresluje, není to něco, na co bych se vydržel dlouho dívat. 30fps taky není žádná hitparáda pokud by to mělo sloužit na nahrávání například sportovních aktivit. Pouze mono mikrofon atd. Bohužel moje zkušenost s Kickstarterem je taková, že většina produktů je zajímavá, ale provedení potom zklame.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor