Finta: ADSL bez datového limitu? Možná...

Do diskuze k dnešnímu článku o zrychlování (a zpomalování) ADSL přispěl náš čtenář zajímavým tipem, který pokud by fungoval, tak by pro některé uživatel znamenal možnost, jak obejít datový limit. Citace:

"Můžete použít cizí login z tarifu, který má větší nebo žádný datový limit na vaší lince (která má třeba limit jenom 1 GB) a surfovat mnohem víc. Rychlost se totiž přiřazuje k telefonnímu číslu, kdežto tarif (s příslušným datovým limitem) podle loginu.

Můžete se tak domluvit třeba se známým, který bude přes den v práci používat variantu Extreme 512 a vy pak večer na jeho login bez datového limitu budete surfovat doma (doma ale budete mít zavedenu mnohem rychlejší variantu s datovým limitem). Dokonce mám pocit, že technologicky je možné, aby byly zalogované 2 modemy najednou na jeden login."

V redakci ADSL připojení nemáme, tudíž návod otestovat nemůžeme. Pokud máte k dispozici dvě ADSL připojení (resp. dva loginy) a popsanou fintu vyzkoušíte, dejte vědět nám i ostatním čtenářům do diskuze pod článkem.

Diskuze (55) Další článek: Vláda schválila informační kampaň pro přechod na digitální TV vysílání

Témata článku: , , , , , ,