Apple | WWDC | Operační systémy

Fandové Applu znají už druhý den, na který se mohou těšit. Už se ví, kdy bude letošní WWDC

Apple nedávno oznámil, že na 25. března připravuje prezentační akci, a podle všeho by tu měl představit hlavně novinky z oblasti služeb a obsahu. A teď k tomu přidal i další datum, kdy ukáže další novinky, tentokrát softwarového rázu – na 3. června 2019 svolal vývojářskou konferenci WWDC.

Série přednášek pro tisíce vývojářů bude probíhat až do 7. června. Podobně jako v minulosti, pouze náhodně vybraní vývojáři dostanou klasickou pozvánku a i poté musí zaplatit za lístek 1 599 dolarů. Apple rovněž rozdá 350 lístků zdarma, ale pouze pro studenty.

Na hlavní prezentaci lze očekávat především softwarové novinky, takže se s velkou pravděpodobností dočkáme představení nových operačních systémů iOS 13, macOS 10.15, watchOS 6, tvOS 13 a případně i dalších systémů nebo aplikací. Apple obvykle krátce po WWDC zpřístupní nové verze pro vývojáře, finální odladěné verze jsou pak pro koncová zařízení dostupné na podzim s uvedením nových iPhonů a dalších zařízení.

Váš názor Další článek: 2,5" SSD s rychlým rozhraním M.2: Toshiba takové má, nabízí rychlost až 2,7 GB/s s kapacitou až 4 TB

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,