E15.cz: Nejlepší místo pro sledování aktuálních zpráv

Na původním čistě ekonomickém základě vyrostl jeden z nejkvalitnějších zpravodajských portálů s kompletním zpravodajským servisem.

Zkuste se pro aktuální zpravodajství zastavit na E15.cz. Dříve čistě ekonomický web během čtyř let vyrostl v plnohodnotný zpravodajský portál, na kterém naleznete kompletní přehled nejdůležitějších událostí z ekonomiky, politiky a byznysu včetně unikátních zpráv tištěného deníku E15.

E15.jpg
Zpravodajství aktuálně, kvalitně a přehledně, to je E15.cz

Zpravodajstvím ale E15.cz nekončí – nově nabízí obsáhlou magazínovou sekci zaměřenou na zajímavosti z oblastí automobilového trhu, gastronomie, reklamy, bydlení či cestování. Za pozornost stojí především rubrika E-svět, která přináší aktuality ze světa internetu, mobilní komunikace a nových technologií. Díky portálovému uspořádání se zároveň snadno dostanete na další specializované weby vydavatelství Mladá fronta, které E15.cz zastřešuje: AVmania.cz, DigiArena.cz, FinExpert.cz a Strategie.cz.

A konečně E15.cz nemusíte číst pouze v internetovém prohlížeči – portál je multiplatformním médiem, takže jeho obsah naleznete i díky mobilním aplikacím pro iPhone a iPad, případně jej můžete odebírat také pomocí čtečky Kindle.

Další článek: Fotosmršť: Windows 8 Release Preview

Témata článku: , , , , , ,