Druhý netbook Acer za blogování od nás dostane...

Naše letní blogerská soutěž dospěla ke svému konci. Soutěžili jsme dva měsíce, a to o dva šikovné netbooky Acer Aspire One 751h. Ty byly předurčeny pro autory blogů, které byly v soutěžních měsících nejatraktivnější. Redakce na konci každého měsíce vybrala několik nejzajímavějších blogů za uplynulý měsíc a sami čtenáři pak svými hlasy rozhodli o vítězi.

V prvním kole naší soutěže, tedy v hodnocení za červen, se nejlepším blogem stal Mac Life ®. Autor tohoto blogu věnovaném produktům značky Apple je nadále velmi aktivní a mohl by být adeptem na vítěze i v kole druhém. Podle pravidel soutěže však musí být výhry rozděleny mezi dva různé blogery, a proto jsme blog Mac Life už ani nezařazovali do druhé finálové skupiny.

Acer Aspire One.jpg

V té se sešlo šest různorodých blogů – poměrně mladý blog IT bulvár věnovaný celebritám a bulvárně laděným zprávám, které však mají spojitost s IT; blog věnovaný Jabberu nazvaný Jabberský blogísek; Mihův blog zajímavý především článkem o vizi počítačové budoucnosti; Net blog o Windows 95 na iPhonu a dalších zajímavostech; blog O programování a všem okolo; a blog Pel-mel o jazyce a počítačích, který se v červenci věnoval převážně Office 2010.

Během uplynulého víkendu jste mohli hlasovat, který blog se z finálové šestice se vám nejvíce líbil. A vítězným se stal blog IT bulvár, gratulujeme.

Poměr hlasů při finálovém hlasování:

It Bulvár28,9%
Jabberský blogísek22,4%
Mihův blog17,1%
Net blog17,1%
O programování a všem okolo13,2%
Pelmel1,3%

Blogování na Živě.cz se stále vyplatí

Soutěž na blozích Živě.cz sice skončila, ale blogování se stále vyplatí. Od 1. srpna opět zavádíme platby za blogové příspěvky zveřejněné na titulní straně Živě.cz. Pokud v redakci vybereme nějaký atraktivní článek na blogu a zařadíme ho do běžného vydání na titulní stránku, autorovi blogu vyplatíme 300 Kč za každý takový příspěvek.

A samozřejmě už se můžete těšit na další atraktivní soutěže.

Diskuze (8) Další článek: Nový Firefox 3.5.2 opravuje 70 chyb

Témata článku: , , , , , , , , , , ,