Dnes vychází nový Computer 22/06 - test fotoaparátů a nejlepší freeware

V novém Computeru vám nesmí uniknout velký test digitálních fotoaparátů do 8 000 Kč, souboj antivirových programů nebo srovnání různých výměnných sítí a jejich nejlepších klientů. Mezi testovanými produkty zaujme Blu-ray přehrávač Panasonic, notebooky konceptu Verified by Intel nebo digitální mikroskop. Velkým tématem jsou nejlepší drobné aplikace pro Windows, které by neměly chybět na žádných Windows XP.

V novém Computeru 22/06 si nenechte ujít velký test digitálních fotoaparátů do 8 000 Kč. I v této kategorii se dají najít velmi zajímavé fotoaparáty, které se mohou stát vítaným vánočním dárkem. Otestovali jsme také nový Blu-ray přehrávač Panasonicu naznačující budoucí trend ve spotřební elektronice. Hledáte-li levný, ale prověřený notebook, mohla by vás zaujmout některý z konceptu Verified by Intel. V redakci nás zaujal také digitální mikroskop či komunitní Wi-Fi síť FON. V několika článcích se věnujeme nejlepším drobným aplikacím pro Windows, které by neměly chybět na žádném počítači.

Na 116 stranách najdete mnohem více recenzí a článků než uvádíme v tomto článku, náhled všech stránek najdete v samostatném informačním článku.

Novinky ze zábavy: herní volant Manta Compressor Supreme, DVD přehrávač Xoro HSD 8410, síťový přehrávač Prestigio Digital Media Adapter, digitální zrcadlovka Nikon D40, miniPMP přehrávač Emgeton M6 Cult, smartphone E-Ten Glofiish X500, digitální fotorámeček Philips Digital Photo Frame 7FFIAW, 5.1 reprosoustava Logitech X-540

      

Blu-ray přehrávač Panasonicu je z první vlny novinek pro vysoké rozlišení. Digitální mikroskop nabízí velké zvětšení a stejně velkou porci zábavy.

Test fotoaparátů se na několika stranách věnuje jednotlivým produktům a současně obecně platným radám pro výběr nejvhodnějšího digitálního fotoaparátu.

V technologickém článku nahlédneme detailně pod pokličku formátu MP3. Dozvíte se také něco o alternativních metodách komprese zvuku.

Novinky: antispyware s antivirem Spy Sweeper 5.2, inkoustové multifunkční zařízení HP Photosmart C5180, 19“ LCD panel LG L1900J, směrovač a přepínač Huawei AR18-22, miniPC Fujitsu Siemens Esprimo Q5000, notebook Lenovo 3000 C200, stojan pro notebooky Logitech Alto, přístupový bod Zyxel G-1000 v2

 

Notebooky Verified by Intel mají neznačkovou cenu a značkovou kvalitu. Mohou být tedy zajímavou volbou. Hlavní novinky v Total Commanderu 7.0 si přiblížíme v samostatném článku.

V souboji antivirů se potkal avast! s NOD32. S komunitní Wi-Fi sítí FON se můžete i v zahraničí připojovat zdarma k internetu.

Novinky: Foxconn GeForce 8800 GTS, MSI GeForce 8800 GTX, Sapphire Radeon X1950 XT, Asus Radeon X1650 XT, paměťový čip Intel MLC NOR Flash, procesor AMD Athlon 64 FX-74, chladič Zalman CNPS9700 NT

      

Počítačová skříň Silverstone je skvělýám prostorem pro vybavený Media Center počítač, grafika Gigabyte Radeon X1950 Pro pak překvapí vysokým výkonem a dostupnou cenou.

Nelegální obsah na internetu je nejživější částí počítačové sítě.

poradíme, které výměnné sítě jsou vhodné na jednotlivé požadavky a představíme jejich nejoblíbenější klienty. 

Cenový průvodce vám pomůže s výběerem nejlepší videokamery

Ty nejlepší a nejdůležitější programy pro každý počítač si popíšeme v samostatné příloze.

 

Diskuze (6) Další článek: Výpalné za prázdná média opět poroste

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,