Digitální zvukové formáty – poslední novinky

Spousta novinek na poli digitálního audia, které se staly v posledním týdnu čekají právě na vás.
Spousta novinek na poli digitálního audia, které se staly v posledním týdnu čekají právě na vás.

Cybertropix.com nyní s vylepšeným vyhledávacím centrem MP3
Známý americký hudební server Cybertropix.com, který je zaměřen především na MP3 novinky, MP3 software oznámil dosti podstatný upgrade svého vyhledávacího centra MP3 souborů. Celý vyhledávací software je napsaný kompletně v PHP.

Best Data přichází se svým "Cool Blue" MP3 přenosným přehrávačem
Společnost Best Data přichází s úplně novým MP3 přenosným přehrávačem s názvem CABO. Tento přehrávač standardně obsahuje 64 MB pro uložení MP3 nahrávek. Specifická pro CABO je také jeho speciální modrá barva. Přehrávač obsahuje podobné funkce jako konkurenční přehrávače. Za zmínku dále stojí velmi nízká hmotnost a přehledné menu, kterým CABO disponuje. Cena tohoto přehrávače je stanovena na 239 dolarů. Se dvěmi tužkovými bateriemi můžete MP3 hudbu poslouchat více než 10 hodin. Na domovské stránce Best Data budou k dispozici další informace.

Dostupnost Nomadu od Creative Labs je velmi malá
MP3 přenosný přehrávač Nomad od Creative Labs má dosti velké problémy s distribucí. Podle všech dostupných informací má být normálně volně v prodeji ve spoustě klasických obchodů, ale zejména v USA tomu tak vůbec není. O něco lepší je to na Internetu, kde Nomad v on-line prodeji je a to zejména přímo u Creative Labs.

Emusic.com a Chemical Brothers
Emusic.com dává svým příznivcům jedinečnou příležitost v podobě hudebního pohledu na první singl skupiny The Chemical Brothers - The Chemicals Between Us. Z jejich přicházejícího nového alba The Science of Things si také můžete poslechnout spousty písniček. Veškeré písničky jsou k dispozici v RealAudio nebo přímo streamovaném MP3 formátu.

Mjuice.com podepsal velký kontrakt s Arkadia Ent.
Mjuice.com je na tom zase o něco lépe a se svou nabídkou on-line hudby patří mezi ty nejlepší. Nedávno Mjuice.com podepsal kontrakt s Arkadia Entertainment na možnost distribuce a práva těch nejlepších hudebních nahrávek tohoto vydavatelství. Počet těchto nahrávek se pohybuje kolem 300 kousků. Arkadia je zejména známa pro své jazzové nahrávky mezi které zejména patří: Joanne Brackeen, Talib Kibwe, Bill Frisell, Gary Peacock a Sam Rivers a spousty další.
Váš názor Další článek: A další dírka do HotMailu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,