Aktualizace | Flight Simulator | Velká Británie

Další aktualizace Microsoft Flight Simulatoru 2020 se zpozdí, přinese detailní Spojené království

Microsoft Flight Simulator 2020 vyšel 18. srpna loňského roku a od té doby dostal několik velkých aktualizací. Virtuální piloti se díky nim mohou proletět nad podrobněji zpracovaným Japonskem a Spojenými státy. Těsně před vánočními svátky pak přibyla podpora virtuální reality.

Další aktualizace měla vyjít v úterý 26. ledna a mělo se jednat o takzvaný World Update 3, tedy balíček, vylepšující herní prostředí. Jenže to, co mělo přijít, nepřišlo. Teprve ve čtvrtek vydalo Asobo Studio informaci, že se uvolnění této aktualizace odkládá.

Opožděná aktualizace

World Update 3 má přinést podrobněji zpracované Spojené království. Vývojáři uvádějí, že musejí „trochu více zapracovat na integraci a poté je třeba dokončit různé předávání dat“. Dle jejich slov by se hráči mohli dočkat uvolnění aktualizace mezi 9. a 11. únorem.

Po instalaci rozšiřujícího balíčku se uživatelé mohou těšit na detailněji vyobrazený Londýn a města Cambridge, Oxford, Birmingham a Bristol. Připraveno je bezmála osmdesát podrobně zpracovaných 3D modelů významných památek, staveb a dalších objektů.

Vývojáři publikovali několik poměrně působivých obrázků Londýna v Microsoft Flight Simulatoru 2020. „Město je (samozřejmě) obrovské a létat v tomto prostředí bude neuvěřitelné.“ slibují nedočkavcům na oficiálních stránkách.

Nová letiště i aktivity

Startovat a přistávat bude možné na dalších pěti ručně vyprojektovaných letištích: Barra, letišti Johna Lennona v Liverpoolu, Land's End Airport, Manchester Barton Aerodrome a Out Skerries Airstrip. Vizuálních a logických vylepšení se dočkalo dalších 85 britských letišť.

Další práce se zaměřily na mapové podklady, které by po aktualizaci měly být přesnější z hlediska nadmořské výšky. Hráči si také budou moci prověřit své schopnosti a dovednosti ve třech úplně nových aktivitách.

Diskuze (6) Další článek: Chromebooky podporují bezheslové přihlašování. Jednou se budou hodit také pro český eGovernment

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,