Daemon Tools Lite 4.3: Vytvořte si zdarma virtuální mechaniky

Daemon Tools Lite je oblíbená aplikace pro Windows, která se po instalaci usídlí u hodin na hlavním panelu. Pomocí snadného ovládání umožňuje vytvořit až čtyři virtuální jednotky, ke kterým můžete připojit existující CD/DVD obrazy. Výhodu tohoto řešení pocítíte v případě, kdy často využíváte různé CD/DVD disky. Vyhnete se tak žonglování s nimi a navíc ušetříte čas.

Správce virtuálních mechanik Daemon Tools Lite umožňuje připojit obrazy ve formátech b5t (BlindWrite 5), b6t (BlindWrite 6), bwt (BlindRead), ccd (CloneCD), cdi (DiscJuggler), cue (Cue Sheet), iso (Standard ISO), mds (Media Descriptor File), nrg (Nero), pdi (Instant CD/DVD) a isz (Compressed ISO).

Nově vydaný Daemon Tools Lite 4.30.4 přináší hned několik novinek. Jedna z nejdůležitějších je podpora nejnovějšího operačního systému Microsoft Windows 7. Vývojáři dále nabídli chráněné vytváření obrazů, mírně upravili uživatelské rozhraní a do nastavení s asociací souborů přidali volbu pro mdf soubory. Dále opravili chybnou detekci rychlosti mechanik, vylepšili podporu pro Lite-ON DH a opravili chyby s RAID.

Kompletní přehled oprav naleznete v seznamu změn. Bezplatnou verzi Daemon Tools Lite 4.30.4 si můžete stáhnout z naší GigaMánie. 

stáhnout program Daemon Tools Lite 4.40.2 Licence: freeware (pro nekomerční použití), 11 MB
Autor: DAEMON Tools
Web programu: www.daemon-tools.cc


Diskuze (11) Další článek: Planeta Seznam: Skutečně zastaralý Email

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,