Czech Internet Forum 2010: den o českém internetu

Ve čtvrtek se koná již pátý ročník konference Czech Internet Forum. Den nabitý zajímavými přednáškami podá souhrn aktuální informací o dění na české internetové scéně se zaměřením na byznys a média.

Czech Internet Forum 2010

• čtvrtek, 11. listopadu
• Konferenční centrum City, Praha
více informací zde

Nezůstane jen u klasických přednášek, v duelu se spolu utkají Michael Heisig ze Seznamu a Tomáš Bůřil z Centrum Holdings a nebude chybět ani tradiční panelová diskuze, tentokrát na téma „Štiky v českém mediálním rybníce.“ Oživením bude přehlídka nadějných českých služeb, které v uplynulém roce obohatily internet, a dva rozhovory s osobnostmi – odpovídat bude Jiří Hlavenka, zakladatel Computer Pressu, a Václav Liška, zakladatel Aukra.

„I letos jsme se snažili přichystat co nejbohatší program, kdy si každý přijde na své a kde budou prezentovány nejdůležitější informace a novinky za poslední rok. Zároveň jsme věděli, že chceme konferenci připravit jinak - udělat z ní živější a méně formální událost. Věříme, že to účastníci ocení a odnesou si mnoho inspirativních zážitků,“ říká Aleš Miklík, ředitel médií společnosti Internet Info, která je pořadatelem akce.

Váš názor Další článek: Prototyp trojrozměrného displeje Sony RayModeler 3D

Témata článku: , , , , , ,