Apple | Slevy | MacBook

CZC má parádní slevy na Apple. MacBook Air M2 od 30 tisíc, AirTag jen za sedm stovek

V e-shopu CZC.cz dnes najdete 20% slevy na vybrané produkty od Applu, když v košíku zadáte kód DOMABUDU. Na levnější iPhony sice můžete zapomenout, nižší ceny se ale týkají příslušenství pro jablečné mobily. Ušetřit můžete na všemožných kabelech, adaptérech, krytech nebo nabíječkách.

Zajímavým tipem je lokátor AirTag, který stojí jen 712 Kč, kdežto jinde je to obvykle od osmi set korun, sám Apple si řekne rovnou o tisícovku. Sady čtyř kusů se sleva bohužel netýká, ta stojí 2690 Kč (673 Kč za kus). Pořád je to méně než u Applu (3290 Kč), ale třeba MP.cz si účtuje 2590 Kč.


Apple AirTag (1 Pack) MX532ZY/A


Nevadí-li vám zelená barva, hodně ušetříte za iMac s čipem M1, 8 GB RAM a 512GB SSD. Tato konfigurace stojí 36 712 Kč, v jiných obchodech jen tento all-in-one počítač o stejných kapacitách o sedm tisíc dražší.

V akci jsou i MacBooky Air s čipem M2. Stříbrná varianta s 8 GB RAM a 256GB SSD je za 30 231 Kč, v ceně je navíc kupón na koupit Lega v hodnotě 1000 Kč. Bez stavebnice, ale o pár stovek levněji mají tento MacBook ve vesmírně šedé barvě za 29 999 Kč v Okay. Levnější nikdy nebyl.

CZC prodává se slevou i modely s vyšší kapacitou, ale zajímavější akci na ně má Datart. Verze s 16 GB RAM je za 36 990 Kč, běžně stojí o šest tisíc víc.

Diskuze (88) Další článek: Lidstvo odemyká neomezený zdroj čisté energie. Vědci popsali „zázračný“ enzym, který získává elektřinu ze vzduchu

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,