Computer a Živě.cz na Facebooku: aktuální zákulisní drby

Na Facebooku už se usadilo kolem jednoho milionu obyvatel České republiky, stejně jako mnozí členové redakce Computeru a Živě.cz. Vaše oblíbená počítačová média na největší sociální síti už nějakou chvilku působí, nyní však rozjíždíme fanouškovskou stránku naplno.

Pokud chcete získávat žhavé drby ze zákulisí fungování Computeru a Živě.cz, jednoduše na Facebooku vyhledejte skupinu „Živě.cz“ a přidejte se k fanouškům. Nemusíte se bát, že na vás budeme neustále chrlit RSS exporty bleskovek a článků, těšit se opravdu můžete především na to, co vás může jako fanoušky zajímat. Dozvíte se třeba o přípravách našich videí, s předstihem se dozvíte co plánujeme a můžeme se s námi a ostatními fanoušky zapojit do diskuse.

zivefacebook.PNG
Působíme na Facebooku i Twitteru a nabízíme zde pouze zajímavý obsah, který vás nebude nudit a otravovat

Kromě Facebooku působíme i na další sociální síti – Twitteru, kde už nás sleduje přes 400 lidí. Sem vkládáme jak některé zákulisní informace, tak i odkazy na ta opravdu nejdůležitější a nejzajímavější témata. Můžete si nás proto naladit i zde, kanál naleznete na adrese twitter.com/computer_zive. Sledovat můžete i redaktory, jednotlivé adresy naleznete v článku, který Twitter představuje podrobněji.

Váš názor Další článek: Opera Unite – zázrak, nebo slepá ulička?

Témata článku: , , , , , , , ,