Colorovo u nás začne prodávat osmipalcový tablet s 3D displejem

Společnost ABC Data představila pro český trh první osmipalcový tablet, který je vybaven 3D displejem s technologií IPS.

Colorovo CityTab Vision 3D má 8,1palcový displej s rozlišením 1 280 × 800 bodů, který využívá technologie IPS a pro trojrozměrné zobrazení pak paralaxní systém, který nevyžaduje žádné přídavné brýle. Trojrozměrný obraz je tak vidět, ale samozřejmě pouze z přesně daného úhlu před displejem.

colorovo3D_1.png
Colorovo CityTab Vision 3D má osmipalcový displej schopný zobrazit trojrozměrný obsah

Tablet je založen na dvoujádrové platformě AML8726-MX s frekvencí 1,5 GHz (Cortex-A9) a grafickým čipem ARM Mali na frekvenci 400 MHz. Dle testu AnTuTu je výkon srovnatelný se Samsungem Exynos 5250.

Interní flash paměť má kapacitu 16 GB a operační paměť pak 1 GB. K dispozici je WiFi, Bluetooth 2.1 a jeden port micro USB, který lze přes adaptér změnit na klasické USB. Pro snadné rozšíření kapacity nechybí čtečka karet microSD, pro připojení k většímu displeji slouží mini HDMI.

colorovo3D_2.png
Tablet používá displej IPS, výdrž ale výrobce neuvádí

Tablet je vybaven přední i zadní kamerou s rozlišením 0,3 MPix, respektive 2 MPix. Uvnitř se ukrývá baterie s kapacitou 5 000 mAh, výdrž výrobce bohužel neuvádí. Rozměry jsou 21,47 × 13,94 × 1,2 cm a hmotnost 500 g.

Za cenu přibližně 5 600 Kč s DPH získáte v balení i kabely microUSB-USB, mini HDMI-HDMI, sluchátka a samozřejmě i nabíječku. Předinstalovaným operačním systémem je Android 4.0.

A pokud ve vás značka nebudí žádnou důvěru, tady je video přímo o ABC Data, respektive Colorovo:

Diskuze (11) Další článek: Seznam spustí program a investiční fond pro startupy

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,