České Budějovice, Ostrava, Brno, Plzeň – kde se uvidíme?

IT campy, akce pro IT odborníky, jsme letos rozšířili o DEV campy, neméně zajímavé akce pro vývojářskou komunitu. Přihlásit se můžete zdarma.

Je to tu, začínáme další kolo našich cest po českých a moravských městech. Tyto akce, pro IT odborníky označované jako IT campy, jsme tentokrát rozšířili i o vývojářskou komunitu - připravte se na DEV Campy. Regionální campy jsou celodenní akce, na které se můžete přihlásit zdarma, a podle svého zaměření se můžete registrovat buďto na IT, nebo na vývojářskou část. A na co se můžete těšit?

IT odborníci a IT Camp

Čeká vás den ve společnosti Windows Serveru 2012 se vším, co k němu patří a všechno si budete moci sami osahat a vyzkoušet. Kromě úvodní přehledové prezentace na vás budou čekat už pouze dema, laby, zkoušení a testování. Bude pro vás připravena infrastruktura, a pokud si chcete den opravdu užít a otestovat pro vás podstatné technologie, přineste si s sebou notebook, na kterém budete mít předinstalován Windows Server 2012 s aktivní Hyper-V rolí. Windows Server 2012 je k dispozici ke stažení na TechNet Evaluation Centru. V této instalaci musí rovněž být nainstalována a funkční role Hyper-V. Přijít můžete i bez notebooku, ovšem připravíte se tak o velkou část zábavy.

Po úvodní prezentaci budou následovat laby, jejichž struktura není pevně dána a z velké části závisí na tom, jakým směrem budete chtít testování posunout. Nebráníme se ani na místě vymyšleným scénářům.

Pokud si tedy chcete zdarma vyzkoušet Windows Server 2012 a dosud jste marně hledali volný den a spřízněné kolegy v oboru, regionální Campy jsou ta správná šance.

Vývojáři a DEV Camp

Windows 8, Windows Azure a Windows Phone – klíčové technologie pro vývojáře dnešní doby.

Den začneme s Windows 8. Při komentovaném výkladu Hands on Labs se dozvíte možná úskalí vývoje aplikací pro Windows Store s použitím jazyků C# a Javascript tak, abyste si pak vše mohli sami doma vyzkoušet. K tomu budete potřebovat Visual Studio 2012 a Windows 8.

Dále budeme pokračovat s integrací Windows 8 a Windows Azure pomocí Windows Azure Mobile Services. Uvidíte, jak ukládat data do cloudu a používat Push notifikace. Pokud si budete chtít vyzkoušet tyto technologie sami, budete potřebovat alespoň Windows Azure Free Trial.

A nakonec uvidíte, jak vytvářet aplikace pro Windows Phone, které sdílí část kódu s Windows 8 aplikacemi. Představíme si totiž tzv. Portable Libraries.

Chcete-li začít vydělávat na Windows 8 a Windows Phone, je tento seminář určen právě pro vás.

Kdy a kde

Aktuálně jsou regionální akce naplánovány v následujících lokalitách:

České Budějovice – 5.11.2012 9:30-16:00
Clarion Congress Hotel, Pražská třída 2306/14, České Budějovice
>> Registrační link IT profesionálové
>> Registrační link vývojáři

Ostrava – 6.11.2012 9:30-16:00
Park Inn Ostrava, Hornopolní 3313/42, Ostrava - Moravská Ostrava
>> Registrační link IT profesionálové
>> Registrační link vývojáři

Brno – 7.11.2012 9:30-16:00
Interhotel Voroněž I., Křížkovského 47, Brno
>> Registrační link IT profesionálové
>> Registrační link vývojáři

Plzeň – 12.11.2012 9:30-16:00
Parkhotel Plzeň, U Borského parku 31, Plzeň
>> Registrační link IT profesionálové
>> Registrační link vývojáři

Těšíme se na vás!
Tomáš Kantůrek, Štěpán Bechynský a realizační tým IT/DEV Campů

Články ze série Microsoft TechNet nevytváří redakce Živě.cz, ale partneři programu Microsoft TechNet. Jsou publikovány v rámci mediálního partnerství Živě.cz a společnosti Microsoft.

Váš názor Další článek: Google připravuje „legalizátor hudby“ pro svou službu Google Music

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,