CES zamíří do ČR: na podzim v Praze proběhne CES Unveiled

Neoficiální informace jsou potvrzené. CES Unveiled - speciální akce propojující firmy a média pořádaná asociací CTA - zamíří i do České republiky.

Když jsme se na to v lednu na CESu ptali ředitele CTA Garyho Shapira, zatloukal velmi přesvědčivě. Nyní ale CTA oznámila, že 20. října proběhne CES Unveiled v Praze jako jednom z mála evropských měst. Po Praze přijde ještě Paříž a to je pro Evropu vše. Paříž si to zasloužila velkým podílem francouzských firem na CESu, čeká se tedy velká domácí účast.

726134488

CES Unveiled nemá charakter tradičního CESu, firmy se zde prezentují jen na malých stolech bez velkých expozic. Akce také zabere jen jedno odpoledne. Ač se hlavní akce CES Unveiled v Las Vegas účastní i pár větších firem, hlavně je to akce pro startupy a malé firmy, které se chtějí vytáhnout před novináři a pořádání tiskové konference by pro ně bylo drahé s nevelkou účastí. Pražský CES Unveiled tak bude chtít nasát všechny zajímavé firmy ze středoevropského regionu, nejen ty  České republiky. Je to bezesporu významné uznání pozice České republiky v IT technologiích.

CES Unveiled pak není jen o firmách, součástí jsou i přednášky analytiků CTA, ve kterých monitorují aktuální stav trhu a naznačují trendy do budoucna.

Zdroj: CTA

Váš názor Další článek: Steve Wozniak: chytrý domácí a neustále poslouchající Amazon Echo je budoucnost

Témata článku: , , , , , , , , , , ,