Časopis Computer v PDF s testem Wi-Fi zdarma!

V časopise Computer jsme v nedávné době udělali mnoho změn – jiná je jak grafika, tak třeba struktura časopisu. Přesvědčte se sami na kompletním čísle 8/10 s testem Wi-Fi.

Chceme vám ukázat, jak časopis Computer aktuálně vypadá. Vybrali jsme proto jedno z atraktivních čísel, které nedávno vyšlo, a nabízíme vám ho zdarma ke stažení ve formě PDF. Když jsme vybírali, které číslo Computeru vám takto nabídneme, rozhodl velmi rychle váš zájem o test. To, že je stěžejní částí Computeru, dokázala třeba i čtenost (a diskuze) článku s představením Wi-Fi routerů, který v tomto čísle najdete. Podrobný obsah časopisu i s náhledy jednotlivých stránek najdete v pravidelném článku.


Stahovat můžete dvě verze. První je klasické plnobarevné PDF určené pro prohlížení na počítači – rozlišení obrázků je kvůli úspoře místa sníženo pro obrazovku místo tiskárny. Protože ale právě v tomto čísle píšeme i o zdrojích obsahu pro čtečky elektronických knih, připravili jsme i verzi optimalizovanou právě pro tato zařízení. Vlastníte-li nějaký e-reader, zkuste černobílou verzi, která je upravena i co se vnitřní struktury a rozlišení obrázků týče.

  cr8.jpg cr8bw.jpg

Časopis Computer

V Computeru každý měsíc najdete nejdůležitější informace ze světa počítačů, technologií a internetu. Dva důkladné srovnávací testy odhalí a ocení ty nejlepší produkty na trhu. Praktické tipy a triky vyřeší nejčastější problémy s počítači i telefony. Podrobné návody a tipy vám pomohou využít technologie v každodenním životě.

001.jpg

Časopis za nejvýhodnější cenu získáte na iKiosku. Můžete si vybrat mezi tištěnou a elektronickou verzí.

Doporučujeme také speciální vydání Nejlepší návody, tipy a aplikace pro mobily. Jak si s Androidem usnadnit život.

Diskuze (28) Další článek: Boom geolokačních her: Fousquare dosáhl 40 miliónů „check-inů“

Témata článku: , , , , , , , ,