Časopis Computer nově i bez DVD za 49 Kč

Velké změny jsou tu: na stáncích nyní najdete dvě verze Computeru: k verzi s 9 GB jsme přidali druhou s DVD ke stažení - a zlevnili jsme.

Žily byly na českém trhu časy, kdy se počítačový časopis bez média prodat prostě nedal (ostatně někteří naši někdejší konkurenti to pocítili na vlastní kůži a dnes už neexistují). Verzi bez DVD jsme proto dlouhá léta nabízeli jen předplatitelům. Teď jsme se ale jako první z počítačových časopisů odhodlali k velké změně.V době, kdy má snad každý rychlé internetové připojení věříme, že není nutné úplně všem nabízet stříbrný kotouček.

K verzi s 9 GB DVD tedy nově přibyla verze s elektronickým DVD Light. Jak to funguje? Na stánku si koupíte časopis za pouhých 49 Kč a na adrese, kterou najdete uvnitř, si stáhnete přibližně 4GB ISO odlehčené verze DVD - nenajdete na ní jen plné verze a další bonusový obsah. DVD Light mají nově k dispozici i všichni předplatitelé verze PDF!

 Protože jsme zlevnili verzi bez DVD na stáních, je nyní levnější i předplatné.

c1.jpg  c0.jpg

Tu správnou verzi poznáte snadno podle obálky (a ceny), samotný obsah se nijak neliší - každých 14dní tak dostanete 100 stránek recenzí, testů, návodů, komentářů a podrobně zpracovaných témat (prohlédněte si podrobný obsah čísla 10/10).

 

Časopis Computer

V Computeru každý měsíc najdete nejdůležitější informace ze světa počítačů, technologií a internetu. Dva důkladné srovnávací testy odhalí a ocení ty nejlepší produkty na trhu. Praktické tipy a triky vyřeší nejčastější problémy s počítači i telefony. Podrobné návody a tipy vám pomohou využít technologie v každodenním životě.

001.jpg

Časopis za nejvýhodnější cenu získáte na iKiosku. Můžete si vybrat mezi tištěnou a elektronickou verzí.

Doporučujeme také speciální vydání Nejlepší návody, tipy a aplikace pro mobily. Jak si s Androidem usnadnit život.

Diskuze (54) Další článek: Ohlasy: test OCZ Enyo, externího 128GB SSD do USB 3.0

Témata článku: , , , , , , , , , ,