Borland chystá druhý maraton 24 hodin s Delphi

Pokud jste profesionální programátor nebo jen nadšenec pro vývojové prostředí Delphi, možná vás zaujme akce pořádaná již podruhé společností Borland. “24 hodin s Delphi” (“24 Hours of Delphi”) je interaktivní vysílání rozhlasové stanice společnosti Borland, které bude během celého dne poskytovat rozhovory, rady expertů a výhledy na budoucnost Delphi.

Do vysílání se zapojí přes 50 řečníků z celého světa včetně borlandských zákazníků, partnerů, testerů předběžných verzí, vývojářů, vedoucích projektů a řečníků z plánované vývojářské konference Borland ve Spojených státech. Mimořádná pozornost bude věnována nedávno oznámené nové verzi Delphi 2006 původně vyvíjené s kódovým jménem “DeXter”, která je dnes již k dispozici pro předběžné objednávky.

Vysílání odstartují tři “Delphi guru” Michael Swindell, Jason Vokes a Malcolm Groves, kteří povedou diskusi o používání nástrojů Delphi, C++Builder a C#Builder v rámci celého světa. Budou též hovořit o budoucích směrech vývoje a podpory Microsoft’s .NET Compact Framework (CF), .NET 2.0 a Windows Vista. Během celého maratonu uslyší posluchači cenné rady, návody a techniky od expertů v Delphi a budou se moci zúčastnit diskusí o přesunu vývojových projektů ve Win32 do prostředí Delphi 2006, stejně tak jako o přesunu aplikací do prostředí Microsoft .NET a .NET Compact Framework.

Posluchači mohou zaslat své otázky pro hosty pořadu elektronickou poštou na adresu aohlsson@borland.com. Na otázky získají odpovědi během vysílání. Celé vysílání bude zaznamenáno a archivováno na Borland Developer Network pro ty, kteří jej nebudou moci vyslechnout celé.

Zbývá jen informace o tom, kdy a kde si můžete pořad "naladit". Bude to v pondělí 24.10.2005 od 8:00 ráno GMT do 25.10.2005 7:59 GMT na Borland Developer Network (BDN).

Váš názor Další článek: Většina tiskáren vkládá do výtisku identifikační znaky

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,