Best Buy v dotazníku uvádí 42″ Apple TV s cenou 35 tisíc korun

Podle posledních spekulací chystá společnost Apple vstoupit na trhu s televizemi a má uvést vlastní řešení tenkého a chytrého televizoru, který bude založen na upravené verzi mobilního operačního systému iOS, jež se vyskytuje v iPadu nebo iPhonu.

V rámci nového dotazníku Best Buy je uvedeno, že Best Buy nabídne uživatelům novou Apple TV s úhlopříčkou 42 palců a rozlišením 1 920 × 1 080 za cenu 1 499 dolarů, tedy v přepočtu se všemi přirážkami kolem 35 000 Kč s DPH.

bb-1_gallery_post.jpg 
Dotazník od Best Buy upozorňuje na Apple TV (Zdroj: The Verge)

V dotazníku jsou uvedeny i podrobnosti, se kterými se ale samozřejmě počítá, protože je podporuje již současné malé zařízení Apple TV. Kromě systému iOS se Siri by měla disponovat podporou iCloudu a synchronizace zakoupené hudby a filmů, možností ovládat televizor přes iPad, iPhone či iPod a také integrovanou webkameru iSight. Díky aplikacím z App Storu lze nabídnout obsah nejen přes iTunes, ale i další služby jako Netflix, Youtube a další.

Best Buy si dle pozdějšího oficiálního vyjádření pouze testoval odezvu zákazníků na hypotetický produkt, ale v minulosti se podobný dotazník objevil i před uvedením iPadu, kdy ani nebyl potvrzen jeho název.

Diskuze (14) Další článek: Kauza kradeného softwaru je zpět. Oracle a SAP znovu u soudu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,