Balík kodeků K-Lite Codec Pack vyšel ve verzi 4.8

Po čerstvé instalaci operačního systému Microsoft Windows brzy zjistíte, že si moc videí a hudby nepřehrajete. Operační systémy Microsoft Windows totiž neobsahují potřebné kodeky pro zpracování nejrůznějších formátů zvuků a videí.

Naštěstí existuje několik druhů balíků, které obsahují všechny potřebné a často používané kodeky. Jeden z těch nejznámější se jmenuje K-Lite Codec Pack a je dostupný hned v několika variantách. Patrně nejzajímavější jsou dvě: Full a Mega.

Obě verze nabízejí důležité kodeky pro podporu obrazu, zvuku a titulků. Součástí balíku je malý a rychlý přehrávač Media Player Classic, navíc i ve verzi Media Player Classic Homecinema. Nejvýznamnější rozdíl balíčku Mega oproti Full je v přítomnosti kodeků RealMedia, a to včetně plug-inů pro webové prohlížeče Internet Explorer, Mozilla Firefox, Mozilla, Netscape, Opera a Google Chrome.

Dá se říct, že s balíkem K-Lite Mega Codec Pack přehrajete cokoliv. Nejnovější verzi K-Lite Codec Pack 4.8.0 můžete stahovat zdarma z naší GigaMánie.

stáhnout program K-Lite Codec Pack (Full) 6.7 Licence: freeware, 14 MB
Autor: KL Software
Web programu: www.codecguide.com


stáhnout program K-Lite Mega Codec Pack 6.7 Licence: freeware, 19 MB
Autor: Codec Guide
Web programu: www.codecguide.com


Diskuze (28) Další článek: Twitter Search používá Google Mapy

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,