AV Voice Changer Software: Změna hlasu v reálném čase

Potřebujete rychle změnit svůj hlas nebo jakýkoli jiný zvukový výstup pro potřeby zábavy, skrytí identity či, v případě filmu a hudby, i umění? Společnost AVnex nabízí řešení.

Populární modulátor hlasu dosáhl ve své verzi až čísla 7, čímž dává na odiv i podporu Window 7. Program je zaměřen na počítačovou úpravu hlasů, zvuků i ruchů z mikrofonu a zdrojových audio souborů pro potřeby online komunikace i pro práci se softwarem na lokálním počítači. Činní tak okamžitě, takže posluchač nezaznamená žádnou časovou prodlevu.

Vše po ruce

16 MB instalační soubor a 32 MB nainstalovaný program. AV Voice Changer Software (dále jen AVCS) není žádný bumbrlíček, což se projevuje i v uživatelském rozhraní, které oproti starším verzím doznalo výrazných změn směrem k přehlednosti a jednoduchosti. Na vše dosáhnete v rámci jednoho okna, které odkazuje na jednotlivé funkce a nástroje, přičemž ty nejdůležitější a nejčastěji používané jsou k dispozici okamžitě.

sshot-1.png 
Základní okno programu.

Tím nejdůležitějším nástrojem je zde morfer, s jehož pomocí tahem myši v rámci dvou os změníte výšku a zabarvení hlasu. Při přetahování je mluvení modifikováno v reálném čase, takže si hned můžete vyzkoušet, která poloha pro vaše potřeby vyhovuje nejvíc. Navíc si zde můžete zvolit již předdefinované nastavení, které je roztříděno podle pohlaví a věku. Vybrat si lze hlas malou holčičkou počínaje a starým mužem konče.

sshot-2.png 
Výběr z přednastavených hlasů.

Doplnění efektů

Pohrát se dá i s ekvalizérem a zvuk můžete obohatit o celou řadu efektů. Dodáte tak nejen mluvení v různých podmínkách (hala, za překážkou atd.), ale také i nejrůznější ruchy v pozadí. Perfektně tak nasimulujete kancelář, nádraží, hospodu apod. Nastavit lze i kvalitu samotného zvuku, takže si přesně upravíte, jak má být váš hlas vnímám. Třeba přes telefonní linku budete znít jinak než v nahrávacím studiu.

sshot-3.png 
Vkládání efektů.

AVCS je nově optimalizován i pro on-line hry. Pokud tedy chcete při řežbě ve World of Warcraft tvrdým hlasem válečníka, program vše provede automaticky s minimálním zatížením systémových prostředků. Program dále nabízí vtipné zvířecí a robotické hlasy, porovnávač hlasů, kdy lze dva různé zvuky na základě jejich frekvence a dalších parametrů srovnat, či nahrávání veškerého vstupního i výstupního audia.

sshot-4.png 
Alternativní skin.

Rozdíl verzí

AVCS je placeným produktem. Nabízí ale tři funkčně i cenově odstupňované verze, kdy ta nejlacinější je na hodnotě třiceti dolarů, zatímco verze Diamond je za 100. Na obyčejné a nenáročné změny hlasu a nějaké to vyblbnutí pohodlně postačí základní verze. Je jen otázka, jestli i na toto není 30 dolarů příliš velká částka. Každopádně demo můžete vyzkoušet zdarma.

stáhnout program AV Voice Changer Software Diamond Edition 7.0.32 Licence: shareware, 17 MB
Autor: Avnex
Web programu: www.audio4fun.com


Váš názor Další článek: Živě Labs: vyzkoušejte novou mobilní verzi Živě.cz

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,