Aukro není jediné místo, kde můžete prodat své věci

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 58

Názory k článku

07. 03. 2019 12:23

nebo pokud se tech veci nechcete zbavit ale nemate kam dat tak je jeste tato moznost http://skladovani-profigroup.cz/
my s tim mame dobrou zkusenost

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
05. 11. 2018 14:04

Nedávno jsem náhodou natrefil na pro mě neznámý aukční server auktiva.cz , Líbí se mi a výborné stránky , všechno perfektní , nic neposkakuje a velmi rychlé načítání , vyhledávání.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
29. 01. 2018 22:24

Málokdy se stane, že se něčeho chci vyloženě zbavit, jelikož nenakupuju zbytečnosti, ale když už, tak jedině přes Aukro. Oblečení většinou dávám na charitu.. moc za něj neutratím, jelikož nakupuji z https://www.onlinesekac.cz :)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
22. 08. 2017 20:11

Dobrý den,
na Aukru prodávám a nakupuji již několik let. Od června 2017 kdy se česká verze AUKRO "trhla" od Allegro.pl jsem zažil něco co jsem si myslel, že není v normální společnosti možné. Klienti v klidu (za cenu neustálých výpadků systému a nepřehlednosti) nakupovali a platili přes platební bránu PayU. Já jsem jako vždy po nějaké době zadal požadavek na výběr peněžních prostředků. A tady začalo peklo. Penize nedorazily. Ani druhý výběr, třetí...pátý..Ani za týden, ani za 14 dní, ani za 20 dní... Každodenní reklamační emaily na AUKRO, kontaktování PayU nepomáhalo. Arogance "zákazníckého" servisu zašla až tak daleko, že přestali komunikovat zcela... No nic, zkusím www.newauction.cz a zajdu na policii a na Aukro podám trestní oznámení. Držte palce

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
01. 03. 2017 12:45

Dobry den aukro je jeden z nejhorších obchodních portálu co znám,je zbytečně drahé a každý si tam dela co chce!! Proto na aukru nenakupuju .Ja osobně mam 4 účty a jsem prodejcem tak si kupujícími dělám co chci (hraju si s přihazováním)a nejsem sám kdo má tolik učtu.A co se týče ochrany kupujících ?! tak se mne dovolte zasmát.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
19. 08. 2016 11:15

Dobrý den,rád bych vás informoval o novém inzertním serveru a-zBazar.cz

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
04. 07. 2016 14:06

Zdravím,
dejte šanci serveru www.biginzerce.cz, je tam opravdu velká poptávka. Zatím se mi nestalo, že by tam nějaká moje věc zůstala déle než týden. :)
Jsou solidní.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
03. 07. 2016 04:36

Samozřejmě že není. Když chci prodávat oblečení tak nejčastěji přes stránku zaměřenou jenom na oblečení. Jednou jsem prodával obečení z http://www.armour-store.cz... a to stačilo hodit inzerát na fitness stránky a bylo to pryč. Na Aukru bych to prodával 100 let

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
11. 09. 2014 15:18

Ahojky, máte prosím někdo zkušenost s prodejem oblečení přes http://obleceni-obuv.hyperinzerce.cz...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
26. 09. 2013 19:04

V brzké budoucnosti bude spuštěný do provozu nový aukční portál http://www.czaukce.cz/... Aktuálně (v polovině září 2013) je ve stádiu dokončování, budoucí uživatelé mají jedinečnou možnost ovlivnit budoucí podobu (ve slova smyslu funkce, pravidla, druhy aukcí - jejich nastavení a průběh...) na fóru http://forum.czaukce.cz/... Aktuálně to vypadá, že budou vystavitelné standardní aukce jako na Aukru, ale s tím, že bude volitelný pevný, nebo klouzavý konec aukce, bude možné vystavovat holandské aukce, e-shopy budou propojitelné s Aukrem(!), bude umožněno linkování na na vlastní WEB - ať již s dalším e-shopem, nebo s čímkoliv jiným, na stránce aukce poběží odpočet zbývajícího času v sekundách... a funkce a možnosti se rozšiřují..........

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
30. 03. 2012 22:41

Kdo chce dobře a rychle prodat či koupit, tak jde na Aukro. Ostatní servery a bazary vedle Aukra jen skomírají. Bohužel Aukro si je této dominance moc dobře vědomo a co se na Aukru děje cca poslední rok tak to je doslova humus. Jsem na Aukru už pár let. Co to vzala do rukou nová garnitura majitelů, tak se dějou věci. Bohužel k horšímu. Web Aukra byl hodně změněn, osobně jsem toho názoru, že k horšímu. Se spoustou změn souvisí nedodělky, časté výpadky funkčnosti a různé problémy, které Aukro řeší dost laxně. Skrytí uživatelských nicků v aukcích nahrává podvodníkům, kteří přihazují sami sobě na své aukce. Admini jsou arogantní a nehledí na názory uživatelů Aukra (i když tvrdí opak). Např. zavedení povinného platebního systému PayU rozhořčilo spoustu uživatelů (včetně mne), ale bohužel PayU zůstane povinný. I přesto, že jsou s tímto platebním systémem stále nějaké problémy.
Celé Aukro mi pije krev, ale bohužel je to v podstatě jediný server, kde se dá něco smysluplně prodat.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
30. 03. 2012 19:01

Na hudebni nastroje pak dobre poslouzi hudebnibazar.cz, kterej ale asi vsichni znaji a oproti nekterym jinym serverum (bazos.cz a podobne) tam nejsou dva roky neplatny nabidky...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
30. 03. 2012 15:37

Na aukro nemám žaludek, proto zde nedělám transakce. Jako prodejce jsem si oblíbil Bazos.cz - Snadné vkládání inzerátů, vždy jsem prodal relativně rychle (max. dva týdny) Na Ebayi (britském) pouze nakupuji a pak zboží přeposílám do ČR. Absolutně bez potíží. Na Foto a Apple je dobré sledovat bazar na Grafika.cz / respektive bylo, dnes dnes se to tam hemží nabídkami na iPhony, iPady a podobné zmetky.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
30. 03. 2012 12:13

Prodavam pres Aukro, bazos.cz, bazos.sk, kupuji pres ebay. Me zkusenosti jsou takove, ze lidi jdou tak nak automaticky na Aukro a i kvuli jedne veci si tam zalozi nove konto, nebo tam konto uz dlouho maji, ale nic tam nekoupili, az dokud nenasli, co potrebovali. Platba predem je fajn, riziko problemu na Aukru minimalni. Taky se mi osvedcil slovensky bazos, prodal jsem tam milion veci. Problem jsou dobirky, predem zaplatili asi tak 2 lidi ze sta a par lidi si dobirky proste nevyzvedlo, skoda vzdy a 3 Eur, to nepotesi. Protoze si proste objednali a potom to nasli nekde vedle levneji, tak se na mne vyprdli. Bazose obcas promaznou inzerci, kdyz je nekdo upozorni na komercni nabidky. Je potreba stale obnovovat, jinak to vsechno rychle zapadne na xtou stranku. Overovani pres telefonni cislo je asi dobra vec, i kdyz kdyz maji lidi anonymni predplacenky, tak je to taky nepouzitelne k dohledani spatneho prodejce. Aukro bylo uzivatelsky prijemnejsi, ted se musi moc klikat, z bazaru vetese za pak kacek to predelavaji na eshop za pevne ceny, pac maji z toho vice penez a rychleji, nez kdyz se neco drazi od koruny a vydrazi za 2 koruny a i to musi trcet v systemu 7 a vice dni, az aukce zkonci, takze tohle chapu, ze Allegro z toho chce vytezit za stejnou dobu mnohem vice penez. Prodejci tam maji pocit, ze Aukro prilis protezuje prava kupujiciho, klidne odstavi dlouhodobeho prodejce se 100% pozitivu, kdyz si kupujici dupne, ze chce slevu, nebo vratit penize za udajne skryte vady atd. Vicero lidi se tam ve forech ztezuje, ze je to prolezle padelky a preprodejci, co zbozi nevlastni, jenom objednaji venku a cinan preposle, takze kupujici z toho nema zadnou vyhodu a muze si to objednat venku i sam, kdyz ma paypal. Hodne lidi se tam ztezuje, ze se prodava mnohem min a za nizsi sumy, ale to je taky tim, ze hodne lidi prodava to same a obecne cena ruznych telefonu a elektroniky jde hodne dolu, neco koupite nove za 10 a jste rad, kdyz to za pul roku prodate za 5, ale zalezi na zbozi a to lidi chteji jeste nejake doplnky zdarma a chranbuh, aby na tom byl skrabanec nebo nejaka jina znamka pouzivani... Co jsem kdy koupil pres ebay.com, nebo co.uk vzdy dorazilo, nekdy z a dyl, nekdy rychle, casto se domlouvam mimo ebay, ze mi posle fakturu na paypal a da postovny zdarma a jedno, jestli cinan, arab, nebo pravy anglan, vsechno vzdy naporadku.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
30. 03. 2012 11:21

a co annonce? U té vycházejí inzreráty bezplatně i v papírové podobě :D

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
30. 03. 2012 07:10

Když jsem ve USA, v GB či v Německu anebo v Rakousku tak kromě USA a GB portály jako ebay a podobné nevyhledávám. Jak bylo již zmíněno je všude nejenom v ČR hodně podvodníků. Pokud jsem v Rakousku nebo v Německu jsem opatrný protože jednou jsem v Rakousku kupoval přes ebay kávovar, který v té době u nás stál přes 10000 Kč. Já ho měl jako používaný mít za nějakých 150€. Kávovar přišel, ale nefunkční. Mohl jsem si pak jenom pískat. Komunikace s německo-rakouským ebayem je nesnesitelná už jen proto, že jste cizinec ač i když mluvíte dobře německy nemáte šanci se domoci pravdy a spravedlnosti. Proto pokud možno nevyhledávam tyto serveru jenom v případě nutnosti. V Čechách mám špatnou zkušenost s aukrem, buzerace, dokladování kopií dokladu, že jsem to já a ne Janko Hraško či Emanuella 4. díl, no něco hrozné a ponižujíci jako by byl člověk nějaký podvodník a přitom jsem si určitě jistý, že od " potenciálních podvodníků " takové jako kopie dokladů OP a pod. nevyžadují. U aukra prostě pracuje tlupa namyšlených imbecilů prostě sedláci ze Zlína. Nejlépe hodnotím bazos.cz, heureka.cz či alza.cz a jinak si raději zajdu osobně na krám, zboží prohlídnu a pak až objednám k vůli možné reklamaci do 14 dnů co je při osobním nakoupení na kamenné prodejně problém s vrácením zboží a reklamaci.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
30. 03. 2012 03:15

Na Aukru prodávám a souhlasím s tím, že systém je momentálně příliš složitý pro neznalého.
Nicméně dobrou novinkou je statut Aukro+, kde prodávají ověření prodejci, kteří jsou naprostou zárukou!
Jen totální debil by si totiž pokazil tuto reputaci jednorázovým podvodem, nebo nezasláním zboží.
Aukro na něj má totiž páky a pokud zákazníka "odrbe", tak končí!
Zboží je rovněž možno bez udání důvodu vrátit jako v internetovém obchodu.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
29. 03. 2012 22:52

Zatím vede aukro a heureka

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
29. 03. 2012 21:56

Ještě tam chybí Mimibazar.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
29. 03. 2012 20:39

Ebayi by slušelo heslo "nikdy nevíš, co dostaneš" nebo opak DX "nedostaneš to, za co si zaplatíš". Je to hazard, jak jsem si mohl několikrát vyzkoušet, od eBaye a podobných ruce pryč pokud to, co hledáte najdete i jinde.
Když už něco velkého tak nějaký EU Amazon, samé dobré zkušenosti.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (10)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
29. 03. 2012 20:27

Z podobných aukčních serverů jsem používal odklepnuto.cz ... v době vzniku to byl docela hit... plánovali totiž prodávat bez provizí prostředníkovi, ale nějak to nevyšlo a na odklepnuto se už docela zapomělo, takže teď už bych tam nic nekupoval/nepordával... prostě malá členská základna.Když dávám inzerát, tak se mi docela osvědčili hyperinzerce.cz, pěkně zpracovaný i-bazar.cz a hnusně zpracovaný ceskyinzert.cz (oni chtějí vypadat jako inzerce z novin, což je ošklivý ale lidi tam kupodivu jsou).

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
29. 03. 2012 20:09

Mně ta "česká" eBay přijde taková bezzubá. Všechno, co tam se stejně musí posílat z UK a ceny nebývají lepší, než třeba na Amazonu, který navíc nabízí dopravu zdarma. Všehovšudy jsem na eBay byl tak pětkrát a pokaždé jsem po minutě odcházel nespokojen.V Česku rozhodně Aukro, i když, jak už někdo zmínil, je potřeba si dávat pozor na podvodníky. Ale zkušenost mám zatím pozitivní.Z českých webů se mi líbí ještě Bazar lístků.cz, i když tam zatím chybí dostatek zboží na prodej. Snad se to ale zvedne, potenciál to má.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
Anonymizovaný  |  29. 03. 2012 20:02

BAZOS.CZ rozhodně nedoporučuju!! Jednou jsem tam přišel o 4000Kč, když mi již nahlášený podvodník měl poslat mobil, ale ten samozřejmě nepřišel. Když jsem poté psal na podporu co mám dělat, bylo mi řečeno, že tento muž už je nahlášen, ale že by proti němu byly opatřené aspoň nějaká opatření, to ne ...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
29. 03. 2012 19:51

Ebay je pro české líné uživatele dle mého hodně složitý, z toho důvodu se moc neujal.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (7)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
29. 03. 2012 19:50

A věci co jsou na vyhození dávejte na nevyhazujto.cz případně je zkuste vyměnit na vymenaveci.cz ;)Určitě někomu uděláte radost novou věcí která přestala sloužit vám ale novému majteli teprve začne - místo hození do popelnice - a ještě můžete dostat třeba čokoládu ;)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
29. 03. 2012 19:47

Asi z toho důvodu, že na výše uvedených serverech (mimo eBay) je daleko více podvodníků...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor