Asus Transformer Book Trio: První dojmy ze „tři v jednom“

Video! Jeden stroj a tři zařízení: stolní počítač, notebook a tablet. Jak se Asusu podařilo dát je dohromady spolu se dvěma operačními systémy? Přinášíme první poznatky.

Do redakce dorazil nový Asus Transformer Book Trio, který se snaží spojit do jednoho celku tři samostatná zařízení. Než přijde na řadu kompletní recenze, podívali jsme se, jak funguje spolupráce operačních systémů v tomto zařízení.

Uvnitř je totiž Windows 8.1, tak Android. Na Windows jede počítač v klávesnici, Android pak pohání počítač v displeji. V režimu notebooku můžete tlačítkem na klávesnici přeskakovat mezi oběma systémy, při rozdělení jede na displeji jen Android, počítač v klávesnici s Windows pak můžete připojit ke stolnímu monitoru.

Obě části ale spolu nespolupracují nad rámec běžné komunikace mezi notebookem a tabletem. Oproti obyčejnému propojení USB kabelem nedostanete nic navíc. Cenově to vyjde o něco levněji než koupě samostatného notebooku a Android tabletu. Kupujete si ale také jen jeden displej, sdílený mezi Windows a Android.

 

Diskuze (10) Další článek: Úschovna.cz má novou tvář a umí navázat na přerušený upload

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,