Asus ET2700: Sedmadvacet dotykových palců v all-in-one počítači

Nabídku all-in-one počítačů v březnu oživí novinka od Asusu s označením ET2700, která nabízí velký 27" displej s technologií MVA a dotykovým kapacitním ovládáním. Kromě toho má slušnou výbavu založenou na procesoru Intel Core i7 a „notebookové“ grafické kartě Nvidia GT 540M, nechybí Blu-ray mechanika, USB 3.0, HDMI-in (použití jen jako monitor) a e-SATA. Zabudované reproduktory jsou doplněny o externí subwoofer a zajímavým doplňkem je integrovaný televizní tuner.

Asus ET 2700.jpg
K počítači dostanete externí subwoofer, který dodá zvuku z integrovaných reproduktorů potřebné basy.

Asus ET2700 se dle papírových parametrů jeví jako ideální multimediální centrum, které nahradí televizi a doplní herní konzoli. Velká FullHD obrazovka by měla nabídnout dobrý obraz a díky kapacitní technologii i použitelné dotekové ovládání. Použitelnost v praxi ale bude hodně záležet na doplňkovém softwaru, který Asus k počítači dodá, protože Windows 7 nejsou standardně na ovládání prsty moc dobře připraveny. S připravovanými Windows 8 by však mohl být Asus ET2700 velmi zajímavým multimediálním počítačem.

Asus 1.jpg Asus 2.jpg
Tělo je docela tenké, noha umožňuje nastavení náklonu

Novinka by měla na český trh přijít v průběhu března a bude se prodávat za ceny od 30 900 Kč v závislosti na konfiguraci.

Diskuze (10) Další článek: Microsoft prodává USB chladicí podstavec pro notebooky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,