Apple údajně plánuje tvorbu vlastních TV pořadů

O Applu se šušká, že začne tvořit svůj vlastní „televizní“ program. Poslední zprávy přináší server Variety. Podle jeho zdrojů začíná nábor nové produkční divize, která by se mohla začít činit v příštím roce. Jejich úkolem bude produkovat obsah, který bude konkurovat jiným streamovacím službám včetně Netflixu nebo Amazonu Prime. Zatím není jisté, jestli se bude jednat o nějakou talk show, seriály, filmy nebo vše dohromady, ale firma údajně již diskutuje s představiteli Hollywoodu.

256936996 
Apple má už několik let v nabídce zařízení Apple TV – multimediální přehrávač k televizi. 

Veškeré tyto plány jsou zatím v rané fázi, v posledních měsících ale práce na nich vzrostla a firma údajně v květnu nabídla práci bývalým reportérům britského Top Gearu, triu Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond ještě předtím, než si je ulovil Amazon.

Systém platby za službu ještě není známý, ale je možné, že použije shodné měsíční předplatné jako Netflix, což již udělal u své služby Apple Music. Předpokládá se, že Apple o vlastní internetovou televizi stojí již déle a ukazuje se, že diváci dokáží originální obsah ocenit. Dokazuje to například House of Cards - úspěšný seriál z produkce Netflixu. Nicméně Apple v současnosti odmítá komentovat veškeré spekulace a zvěsti.

Diskuze (2) Další článek: Wikipedia zablokovala téměř 400 podvodných autorů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,