Apple jedná s tvůrci televizního obsahu, chce vytvořit vlastní televizi

Apple stále pořádně nevkročil do televizního segmentu s vlastním produktem, ale částečně si připravil relativně dobrou pozici pomocí malých a levých krabiček Apple TV, které se k televizi připojují skrze aplikace nabízí různý videoobsah.

Apple se už v minulosti zmínil, že televizní oblast je určitě věc, kterou neustále sledují. Krabiček Apple TV se prodává už poměrně značné množství a tak dle informací webu Recode začal být Apple mnohem aktivnější.

overview_whatis_hero_2x.jpg
Apple už celkem prodal přes 25 milionů kusů Apple TV

Dle uniklých informací od tvůrců a majitelům televizního obsahu a televizních kanálů, které Apple kontaktoval, se s nimi Apple snaží dohodnout spolupráci, která by umožnila vytvořit samostatný placený televizní kanál přímo pod vedením Applu.

Apple by tak uživatelům mohl za nějaký paušální poplatek nabídnout vlastní televizi nebo přímo placené jednotlivé pořady. Důležitou informací je, že by tento obsah dodával přímo Apple, takže by zajistil nejen promyšlené uživatelské rozhraní, ale i zážitek. Jednání jsou ale na začátku, takže je otázka, zda se něčeho takového nakonec dočkáme. Rozhodně to ale nebude v blízké době.

Diskuze (15) Další článek: Thermaltake uvádí novou klávesnici Poseidon Z z broušeného hliníku

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,