Apple | iPad

Apple do konce měsíce představí nové produkty. Možná už příští týden

Apple tento měsíc představí nové produkty a dost možná se tak stane už mezi pondělím 20. března a pátkem 24. března. Serveru MacRumors to sdělil výrobní zdroj. Analytici potvrzují, že Apple na březen něco chystá.

Jak je u Applu zvykem, není jisté, co společnost plánuje, ale očekávají se tři nové modely iPady Pro, včetně zbrusu nového 10,5palcového modelu, který bude užší a vylepšeného 9,7palcového a 12,9palcového. Tvrdí to analytik Ming-Chi Kuo, Blayne Curtis a japonský blog Mac Otakara. Blog navíc mluví o novém 7,9palcovém modelu, který by měl nahradit iPad mini 4, ale ostatní zdroje to popírají.

Apple byl měl také představit větší iPhone SE s 128GB pamětí a nové řemínky pro Apple Watch. Poslední očekávanou novinkou je nová barevná varianta iPhone 7 a iPhone 7 Plus – červená.

Kalifornský výrobce elektroniky v posledních šesti letech pořádal čtyři březnové konference. V roce 2011 a 2012 představil nové modely iPad. V roce 2015 odhalil, kolik budou stát Apple Watch a kdy vyjdou. Minulý rok Apple přišel s 9,7palcovým iPad Pro a „lidovým“ iPhone SE.

Diskuze (31) Další článek: Test HP Omen 17: jaký je nejlevnější notebook s GTX 1070

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,