Slevy | Čtečka | Kindle

Oblíbená čtečka Amazonu za dosud nejnižší cenu. Voděodolný Kindle Paperwhite 4 stojí 2222 Kč

Pokud si chcete na dovolenou přibalit hromadu elektronických knih, ale zatím je nemáte na čem číst, možná vás zaujme zlevněný Kindle Paperwhite 4. Mall.cz tuto čtečku prodává za 2222 Kč, levněji dosud nebyla. Konkrétně jde o variantu s 8GB úložištěm a reklamou, která se zobrazuje na hlavní stránce a spořiči obrazovky, nikoliv při čtení.

Čtvrtá generace Paperwhitu poprvé přinesla voděodolné tělo dle normy IPX8. Má podsvícený šestipalcový e-ink displej s rozlišením 300 ppi a dotykovým ovládáním. Loňská pětka se zvětšila o necelý palec a přinesla i oboustranný konektor USB-C. Paperwhite 4 tak bohužel zůstává u starého microUSB. Čtečka však na jedno nabití vydrží až šest týdnů, proto konektor nebudete zapojovat tak často.


Amazon Kindle Paperwhite 4


Diskuze (2) Další článek: Česká spořitelna vylepšuje mobilní bankovnictví. Díky QR kódům vyberete peníze, aniž byste sáhli na bankomat

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,