Microsoft | Aktualizace | Flight Simulator

Aktualizace MS Flight Simulatoru přináší podrobnější Španělsko, Portugalsko, Andorru a Gibraltar

Asobo Studio přichází s dalším aktualizačním balíčkem (nebo přesněji řečeno balíkem) Microsoft Flight Simulatoru označeným jako World Update VIII. Po jeho nainstalování se virtuální piloti budou moci pokochat podrobněji zpracovaným Španělskem, Portugalskem, Andorrou a Gibraltarem.

Update přináší zásadně vylepšené podklady Pyrenejského poloostrova, díky kterým bude možné objevovat pobřežní zákoutí Středozemního moře a Atlantiku, výšiny Pyrenejí a legendární architekturu měst, jako jsou Lisabon či Madrid. Velkým lákadlem pak jistě bude možnost proletět se nad bazilikou Sagrada Familia v Barceloně.

Aktualizace World Update VIII

World Update VIII přináší řadu nových geografických vylepšení včetně výškových dat a leteckých snímků, které poskytují ohromující realistický zážitek. Aktualizace obsahuje čtyři ručně vytvořená letiště – konkrétně se jedná o La Seu d’Urgell Airport (LESU), Pico (LPPI), Faro (LPFR) a A Coruña (LECO).

Z dalších novinek jmenujme 99 vymodelovaných bodů zájmu (například Hrad Almansa, katedrála v Santiagu de Compostela, královský palác v Madridu či Belémská věž v Lisabonu), čtyři výlety, čtyři nové objevné lety a pět zcela nových přistávacích výzev.

Dle seznamu provedených změn byly dále upřesněny údaje o stovce letišť a vývojáři přidali více než tisícovku (především malých) letišť, jež ve hře dosud chyběla (jejich kompletní seznam si můžete prohlédnout na oficiálních stránkách).

Aktualizovat můžete zadarmo

Dobrou zprávou je, že update s vylepšeným Španělskem, Portugalskem, Andorrou a Gibraltarem je k dispozici zdarma. Stačí ho jen stáhnout, nainstalovat a můžete se pustit do zkoumání lokalit, které jsou oblíbenou turistickou destinací.

Kromě novinek vývojáři také opravili celou řadu nahlášených chyb. Mimo jiné dali do pořádku švy textur kolem dveří kabiny pro cestující a odstranili kolize kamery v kokpitu. Vyřešili také problém, kdy po přepnutí do externího zobrazení přestal autopilot udržovat nastavený kurz.

Hra Microsoft Flight Simulator je k dispozici pro konzole Xbox řady X|S a PC v rámci služby Xbox Game Pass, PC Game Pass, Windows 10/11 a služby Steam a také na konzoli Xbox One a podporovaných mobilních telefonech, tabletech a počítačích nižší třídy prostřednictvím služby Xbox Cloud Gaming.

Váš názor Další článek: Twitter chce část funkcí zpoplatnit. Dolarová klec možná spadne i na oblíbený TweetDeck

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,