Akademie CZ.NIC nabídne své kurzy také v Ostravě

(Inzerce) Ostravská Vysoká škola báňská bude od října sídlem další pobočky výukového centra Akademie CZ.NIC, kterou provozuje sdružení CZ.NIC, správce české národní domény.

Akademie CZ.NIC otvírá svoji ostravskou pobočku ve spolupráci s Fakultou elektrotechniky a informatiky Vysoké školy báňské, v jejichž prostorách našla ideální podmínky pro výuku svých odborných kurzů. V nabídce vzdělávacího centra najdou zájemci například kurzy věnované systému DNS, bezpečnostnímu rozšíření DNSSEC nebo počítačové bezpečnosti. První kurz o nastupujícím internetovém protokolu IPv6 a jeho implementaci se v Ostravě uskuteční 16. října. Zájemci o účast najdou všechny důležité informace na internetových stránkách www.akademie.nic.cz.

ZIVE_20140922_PR_Ostrava_obr_01.jpg

Akademie CZ.NIC nyní na FEI VŠB nabízí tyto kurzy:

16. října Implementace Ipv6
30. až 31. října Principy a správa DNS
5. listopadu IP telefonie – protokol SIP
12. až 13. listopadu Počítačová bezpečnost prakticky
20. listopadu DNSSEC – zabezpečení DNS

„Cílem sdružení CZ.NIC je šířit osvětu v oblasti Internetu a internetových technologií. Jedním z našich projektů, kterým chceme tohoto cíle dosáhnout, jsou právě speciální výuková centra nabízející kurzy, jimž se jiné instituce věnují jen okrajově nebo dokonce vůbec,“ uvedl Ondřej Filip, výkonný ředitel sdružení CZ.NIC. „Naše kurzy jsou určeny nejen IT odborníkům z praxe, ale stejnou měrou i vysokoškolským studentům. Nabídka Akademie CZ.NIC jim může pomoci v prohloubení jejich vědomostí o technologiích jako je nastupující internetový protokol IPv6, systém doménových jmen DNS nebo jeho bezpečnostní rozšíření DNSSEC.“

Akademie CZ.NIC nabízí možnost odborného vzdělávání v oblasti Internetu a internetových technologií. Kurzy pořádané v Brně, Praze a nyní také v Ostravě umožňují účastníkům vyzkoušet si přednášenou látku v praxi, podělit se o zkušenosti s lektory, ale také s ostatními návštěvníky kurzů. Lektory vzdělávacího centra jsou zaměstnanci sdružení CZ.NIC, vysokoškolští pedagogové nebo odborníci z praxe.

Pokud máte zájem sledovat novinky v oblasti IT vzdělávání, chcete vědět o nových kurzech nebo o nabídce těch současných, případně vás zajímají speciální nabídky, sledujte Akademii CZ.NIC na jejích internetových stránkách nebo na Facebooku a Twitteru.

Další článek: Chrome umí na Windows spouštět aplikace z Androidu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,