Notebooky | Hewlett Packard (HP) | CES 2019

Aby se s notebookem dalo pracovat i venku za slunného dne: Elitebook x360 nabídne displej s jasem 1 000 nitů [CES]

Pokud pracujete venku, určitě znáte problém s viditelností obrazu na displeji. Standard mezi displeji notebooků je jas kolem 300 nitů, což ve dne, a obzvláště když hodně svítí Slunce, znamená hodně špatnou čitelnost.

HP se pochlubilo použitím nového typu displeje Sure View třetí generace, který je možné mít u konvertibilních notebooků řady Elitebook x360 830 G5. Jedná se o 13palcové displeje s rozlišením Full HD (IPS), které poskytují velmi vysoký jas až 1 000 nitů při frekvenci 60 Hz.

Displej je vybaven i technologií Sure View, která brání bočnímu pohledu pro zajištění soukromí (hodí se pro podnikové nasazení) a vzhledem k tomu, že jde o hybridní notebook, nechybí ani dotyková vrstva s podporou stylusu.

Výbava zahrnuje čtyřjádrové procesory Intel osmé generace, až 32 GB operační paměti, až 2 TB SSD, reproduktory B&O (74 dB) nebo webkameru s mikrofonem s odstraňováním šumu. Za příplatek je možné mít 4G LTE modem.

Protože je notebook zaměřený na podniky, umožňuje i snadnou opravu či výměnu komponentů díky spodnímu krytu, který lze jednoduše odšroubovat a dostat se dovnitř šasi. Vyměnit lze paměti, úložiště, Wi-Fi modul nebo zmíněné LTE.

Diskuze (1) Další článek: ELONOVINKY: SpaceX se připravuje na start rakety s lidskou posádkou

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,