Web | Hudba, filmy, seriály | Tipy

9 nejlepších českých webů, kde lze stáhnout filmy a seriály

  • Když selžou legální zdroje, můžete se zkusit obrátit na služby pro stahování souborů
  • Ulož.to není zdaleka jediné, které nabízí videoobsah ke stažení
  • Konkurenční služby nabízí levnější placené účty

Přehled cen

Pokud se chcete podívat na nějaký film nebo seriál prostřednictvím internetu, podívejte se nejprve do nabídky oficiální služeb. Máme tu Netflix, HBO Go či Voyo, filmy jsou na Google Play, nějaké i iTunes, využít lze třeba i služby navázané na IP televize jako je Horizon Go nebo Kuki.

Když tyto možnosti zklamou a kýžený film nebo seriál v nabídce nenajdete, můžete je zkusit stáhnout. Poradíme odkud a za kolik.

Podívejte se na aktualizovaný seznam míst, odkud lze stahovat filmy a seriály:

Zejména v případě zahraničních seriálů možnost zcela legálního sledování u nás pokulhává. Samotné stažení ale nelegální není, proto jsou stále velmi oblíbené servery pro sdílení dat, kde se ihned po odvysílání nových epizod objevují ke stažení.

Českou jedničkou je stále Ulož.to, které nabízí pohodlné vyhledávání a také možnost sledovat videoobsah přímo na webu. Zároveň však existuje nemalé množství dalších webů, které jsou pro sdílení tohoto typu obsahu využívány. Rozhodli jsme se proto vybrat některé z nich a porovnat podmínky, za kterých lze stahovat – ať už bezplatně nebo s VIP účtem, který umožní pohodlnější stahování.

S VIP účtem server většinou nabídne „neomezenou“ rychlost stahování a také možnost stahovat víc souborů najednou. Neomezenou rychlost samozřejmě musíme brát s rezervou. Dnešní internetové přípojky často nabídnou rychlosti downloadu, kterou servery sdílecích služeb zkrátka nezvládnou obsloužit.

Cena za 1 GB při využití nejvýhodnějšího tarifu
Služba Cena za 1 GB
Datoid 0,77 Kč
Edisk 1,00 Kč
Euroshare 1,50 Kč
File-share 0,12 Kč
Hellspy/Hellshare 2,00 Kč
Sdilej.cz 0,71 Kč
Ulož.to 2,94 Kč
Webshare pouze časové tarify
Diskuze (116) Další článek: Týden Živě: Apple má kuráž, IFA chytré věci

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,