7 nejúchvatnějších obchodů Applu, které stojí za návštěvu

Obchody Applu se staly stejně legendární jako jeho počítače. Jsou jedinečné a některé z nich natolik zajímavé, že stojí za návštěvu, i když si v nich nic nekoupíte.

3. Grand Central Terminal, New York, USA

Grand Central Terminal, New York, USA (01).jpg Grand Central Terminal, New York, USA (02).jpg
Grand Central Terminal, New York, USA (03).jpg Grand Central Terminal, New York, USA (04).jpg Grand Central Terminal, New York, USA (05).jpg
Grand Central Terminal, New York, USA (06).jpg Grand Central Terminal, New York, USA (07).jpg Grand Central Terminal, New York, USA (08).jpg

Moderní architektura Apple Storů je sice zajímavá, ale ještě větší údiv vzbudí „Apple Store na nádraží“. Představte si rušnou budovu newyorského centrálního nádraží a do ní přímo zasazený obchod s produkty Applu. Žádné výlohy či uzavřená prodejna, stačí vyjít po schodech na galerii a nakupovat.

Toto největší prodejní místo Applu bylo otevřeno prosinci 2011 a stalo se turistickou atrakcí, respektive turistickou atraktivitu Grand Central Terminalu ještě o mnoho navýšilo. Neuvěřitelných 2138 m2 prodejní plochy obsahuje především místa pro vyzkoušení produktů Applu, ale také školící místnost a dva mimořádně dlouhé Genius bary. Pracuje zde 315 zaměstnanců.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,