7 moderních řešení v revolučním zubním kartáčku Oral-B iO

Při výměně tradičního zubního kartáčku za elektrický nebo sonický zubní kartáček si při každodenním čištění zubů velmi rychle všimnete značného rozdílu. Je možné jít ještě o krok dál?

Nový revoluční magnetický kartáček Oral-B iO ukazuje, že ano. Zde je 7 z nejzajímavějších technologických řešení, která tento nový produkt využívá.

Průlomová iO technologie

Sonické a elektrické zubní kartáčky se v našich koupelnách usídlily už na trvalo. Zubní kartáček Oral-B iO je první zařízení pro ústní hygienu poháněné magnetickou iO technologií, která v sobě spojuje jemnou energii mikrovibrujících vláken kartáčku s kulatou hlavicí doporučovanou zubními lékaři. Díky tomu bude čištění vašich zubů nebývale šetrné a neuvěřitelně precizní zároveň. Zkráceně je nazývána technologie iO.

Inteligentní tlakový senzor

Vytváření správných návyků v oblasti každodenního čištění zubů je samozřejmostí. Můžeme si však být jisti, že při čištění zubů používáme správný tlak, vhodný pro naše zuby a dásně? Oral-B iO nám tento úkol usnadní moderním inteligentním tlakovým senzorem, který je v tomto případě vyřešen formou LED kroužku. Ten uživatele přehledně informuje, kdy používá správný tlak na zuby (zelená), kdy je tlak příliš silný (červená), a kdy naopak je tlak nedostatečný (bílá).

Interaktivní displej

Moderní interaktivní displej, který na kartáčku najdeme, představuje průkopnické řešení, které je jakýmsi miniaturním řídícím centrem uživatele zubního kartáčku. Poskytuje řadu užitečných informací, takže je čištění zubů ještě profesionálnější. Displej vás upozorní, až uplynou dvě minuty čištění doporučované zubními lékaři (a po každých třiceti vteřinách ucítíte jemné vibrace kartáčku), a na konci celého postupu se na vás usměje, pokud jste odvedli dobrou práci. A Nesmíme zapomenout zmínit, že nám ráno po probuzení popřeje „dobrý den"! V neposlední řadě vás i upozorní na to, když je potřeba vyměnit hlavici za novou.

Šest různých režimů čištění zubů

Na interaktivním displeji si můžete pomocí dvou tlačítek vybrat ze šesti dostupných režimů čištění zubů, který pro vás bude nejoptimálnější: Každodenní čištění, Jemný, Čištění dásní, Intenzivní čištění, Bělení, Super jemný.

Propojení s mobilní aplikací Oral-B

Magnetický kartáček na zuby iO plně využívá výhody moderních technologií a může být integrován s aplikací Oral-B pomocí Bluetooth. Díky tomu můžete nejen sledovat své pokroky – iO zubní kartáček vám prostřednictvím inteligentní detekce polohy sledování pomůže vyčistit zuby co nejdůkladněji a rozdělit je do 6 zón: horní a dolní čelist, které se dále rozdělují na přední, levou a pravou část chrupu Aplikace vám umožní vyčistit všechny zuby rovnoměrně a stane se vaším živým průvodcem a zároveň vás na základě vašich zvyků postupně naučí, jak dovést vaši ústní hygienu k dokonalosti.

Moderní design

To, co okamžitě upoutá vaši pozornost ještě před prvním čištěním, je moderní design magnetického kartáčku iO – je elegantní, snadno sestavitelný a navíc se dá snadno připojit k přibalené magnetické nabíječce. Na plné nabití budou stačit tři hodiny, takže když se ráno probudíte, můžete se pustit do čištění zubů bez jakýchkoliv problémů.

Cestovní pouzdro s nabíječkou

Nezapomeňte si s sebou na víkendový výlet nebo na dovolenou přibalit kartáček. S prémiovým pouzdrem si můžete vzít svůj zubní kartáček Oral-B iO  spolu s vyměnitelnými hlavicemi s sebou, ať se chystáte kamkoliv.

zive-cz-foto-do-clanku.jpg
Další článek: Jak bude vypadat GeForce RTX 3060 Ti Founders Edition: Unikl první snímek referenčního modelu nové levné grafiky