7 cest, jak upravit fotky v prohlížeči

V prohlížeči už píšeme dokumenty, tvoříme tabulky i grafy, tak proč bychom v něm nemohli editovat fotografie? Pro občasnou úpravu snímků jsou on-line fotoeditory ideální.

Pixlr Editor

webwww.pixlr.com/editor 
cena: zdarma

Pixlr rovná se tři různé fotoeditory: od nejjednoduššího efektového nástroje Pixlr-o-matic přes pokročilý Pixlr Express až po plnohodnotný editor. První dvě verze mají i své mobilní aplikace pro iOS a Android. Nejpropracovanější Editor je ryze webovou záležitostí.

609137188 56220795 31322035 
Pixlr není jen efektová hračka, ale výkonný fotoeditor, který nabídne i práci s vrstvami. Nechybí ani funkce pro druhé tlačítko myši a bohatá nabídka editačních nástrojů. 

Editor představuje bezesporu to nejlepší z dostupných on-line nástrojů. Řeší i problém se zdlouhavým nahráváním obrázků, klidně můžete otevřít deset souborů z počítače na jediné kliknutí. Rozvržení ovládacích prvků připomíná rozšířený Photoshop, přičemž všechny nástroje nabízí obvyklá pokročilá nastavení. Desítky filtrů lze považovat za standard, nicméně vrstvy a práce s historií z aplikace dělají již velmi silný nástroj. A že vám dělá angličtina problémy? Nevadí, čeština nechybí.

Výhody:

  • Kompletní paleta funkcí editoru
  • Hromadné otevírání obrázků
  • Čeština

Nevýhody:

  • Získávání obrázků zatím jen z Google
     

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,