6 nejlepších programů pro střih a základní úpravy zvuku

Chcete si sestříhat hudební skladbu nebo zvukový záznam rozhovoru, vytvořit vyzvánění, upravit hlasitost či si jinak pohrát se zvukem? Pak sáhněte po těch nejlepších programech.

Práce se zvukem může být velice náročná a profesionálové využijí software s licencí v ceně několika desítek tisíc korun a pořádně tlustým manuálem. Pokud ale chcete hudbu a zvukové záznamy upravovat jen pro soukromé využití, bylo by využití takovýchto programů jen braním pomyslného děla na vrabce.

Vhodnější je tak použít specializované a pro širokou uživatelskou obec stravitelné nástroje. Abychom vám nabídli ty nejlepší dostupné, zeptali jsme se vás čtenářů na diskuzním fóru Živě.cz, jaký program by ostatním doporučili na střih a základní úpravy audia. Ze vzniklé diskuze jsme pak vybrali několik nástrojů, které vám zde nyní nabízíme ke stažení a vyzkoušení.

Důraz byl přitom kladen nejen na kvalitu a frekvenci doporučení, ale také na dostupnost a funkčně pestrost. Naleznete zde aplikace na škále od jednoduchých nástrojů po složitější programy pro komplexní práci s audiem.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,