Web | Hudba, filmy, seriály

5 tipů, jak z Ulož.to stahovat rychleji a efektivněji

Ulož.to je populární české úložiště, které se, ruku na srdce, proslavilo hlavně díky warezu. Moralizovat ale nebudeme a naopak nabídneme pět tipů, jak z něj efektivněji stahovat filmy.

1. Okamžité sledování už při stahování

České Ulož.to se stalo zřejmě nejoblíbenějším tuzemským cloudovým úložištěm souborů. Našli jsme proto pět tipů, jak tuto službu využívat co možná nejefektivněji.

Tento článek vyšel už vyšel před několika lety. Je ale stále velmi vyhledávaný, proto jsme ho nyní aktualizovali, ověřili a vydali znovu s aktuálními informacemi.

Pokud stahujete nějaké objemnější video a nechce se vám čekat do konce jeho stažení, můžete se začít dívat už v průběhu stahování. Poradí si s tím prakticky všechny pokročilejší přehrávače na Windows.

chrome kmplayer neuplny soubor.png
Soubor se bude stahovat ještě dlouho, mezitím se na něj už ale můžete začít dívat. Že má v případě Chromu nedokončený soubor příponu *.crdownload? To ale vůbec nevadí, jde o data uvnitř.

Takový Chrome ukládá stahování do dočasného souboru s příponou *.crdownload. Pokud se bude jednat o video a otevřete ho třeba ve VLC, Media Playeru Classic, KMPlayeru atp., bez problému se spustí a postupně se bude doplňovat. Na film tedy můžete začít koukat prakticky okamžitě, přestože se zatím stáhlo jen několik procent jeho velikosti. Jistě, je to triviální drobnost, ale kupodivu o ni mnoho lidí vůbec netuší.

Diskuze (122) Další článek: Nový Computer: Otestovali jsme 7 dokovacích stanic s USB-C

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,