4 programy pro běh Android aplikací ve Windows

Emulátory umožní ve Windows spouštět celý Android nebo jen některé aplikace vedle těch běžných desktopových. Hodí se to třeba pro instalaci mobilních kecálků.
Kapitoly článku

Manymo (web. Aplikace)

Spíše jako zajímavost jsme do výběru zařadili i webovou aplikaci Manymo. Ta běží na vzdáleném serveru, kde emuluje chod Androidu 4.2. Jelly Bean. Uživatel se k němu připojuje pomocí vzdálené plochy ve webovém prohlížeči. Při spuštění je možnost zvolit rozlišení emulovaného stroje od starších malých displejů 240 × 320 až p běžné rozlišení většiny tabletů 1280 × 800.

Pokud v Androidu ve webovém prohlížeči chcete vyzkoušet aplikaci, musíte ji nejdříve nahrát ve formátu tradičního instalačního balíčku APK. Tím dojde k instalaci a následnému spuštění ve virtuálním Androidu. Pro běžné používání není Manymo v prohlížeči příliš použitelný. Vykreslování i jakékoliv interakce jsou poměrně pomalé. Hodit se tak může spíše pro jednorázové účely třeba při rychlém otestování aplikace.

manymo.jpg
Manymo

Manymo má pouze zkušební režim, jenž lze se svojí aplikací používat pouze 10 minut. Pro běžné používání je nutné zaplatit poplatek 9 dolarů za měsíc.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,