4 online nástroje pro jednoduchý návrh bytů a domů

Stavba, rekonstrukce nebo jen přestěhování nábytku se snadněji realizuje ve virtuálním prostředí. Už i ve webovém prohlížeči si můžete vytvořit nový dům nebo zrekonstruovaný byt.

Jakákoliv rekonstrukce bytu nebo jen vymalování či přestavění nábytku se mnohem rychleji provádí ve virtuálním prostředí. Pohodlně si můžete na monitoru počítače prohlédnout finální vzhled a případně vybrat nejvhodnější variantu. To stejné však může platit o kompletní stavbě nového domu. Ještě před finálním zpracováním architektem si tak můžete sami zkoušet různé varianty samotných dispozic nebo detailů jako je rozmístění nábytku.

Podobně jako v mnoha jiných případech se i nástroje pro návrhy bytů a domů postupně přesouvají do prostředí webových prohlížečů. Výhodou tak je kromě absence instalace i vždy dostupný katalog všech prvků, které lze do návrhu umístit. V případě desktopových aplikací je často nutné samotné balíky stahovat.

Vybrali jsme proto čtveřici webových služeb, které dokáže ovládat i méně zkušený uživatel počítače a zároveň nabízí široké schopnosti při návrzích. Mělo by se tedy jednat o alternativu uživatelsky přívětivých aplikací jako je Sweet Home 3D.

800px-ArchiCAD-12-NHS-Floor-Plan.png
ArchiCAD raději nechte profíkům, běžným smrtelníkům budou stačit webové nástroje

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,