4 nástroje pro ovládnutí profilů na sociálních sítích

Správa více profilů na sociálních sítích může být otrava. Specializované nástroje však usnadní publikování příspěvků, jejich plánování i podrobnou analýzu jejich dosahu.

IFTTT

Protože se všechny předchozí služby točí kolem propojování jednotlivých sítí, nesmíme zapomenout ani na univerzální aplikaci IFTTT – if this then that. Ta umožňuje spojit nepřeberné množství nástrojů a služeb s otevřeným API. Může jí být Dropbox, Evernote, Feedly, účet na Ebay, Deezer, Gmail a mnoho dalších. Nechybí ale ani sociální sítě jako Facebook, Twitter nebo Foursquare.

To tedy znamená, že je může různě kombinovat a vytvářet si automatické akce, které budou reagovat na nastavený spouštěč. Tím nejzákladnějším je přirozeně nový příspěvek na jedné ze sítí. Na ten může být napojena akce, která jej přepošle na druhou síť. To je však jen základ, který může být rozně rozšiřován. Pro Twitter si tak snadno nastavíte akci, která všechny příspěvky s konkrétním slovem či hashtagem pošle do libovolné aplikaci, kde lze tweety analyzovat.

ifttt.jpg
IFTTT

Díky rozšířenosti služby je od ostatních uživatelů připraveno velké množství akcí, které lze rovnou použít nebo se jimi nechat inspirovat. Aplikace je zcela zdarma.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,